Miért ekkora probléma, hogy megtermelek magunknak mindent, amit csak tudok?
Figyelt kérdés
Városban élek, kertes házban. Van férjem és gyerekeim. Igyekszem olyan ételt tenni eléjük ami jobb a bolti vackoknál. Csirkét, libát, kacsát tartok. Nem csak a tojasert hanem mert a bolti csikre húst nem tudjuk megenni. Lekvárokat, bedotteket, száraz tésztát készítek, alkalmanként kenyeret sütők. Anyosomék teljesen ki vannak akadva rám, szidnak mint a bokrot, hogy a kertet elcsufitottam a paradicsomokkal és az egyéb haszonnövényekkel mert konyhakertet csináltam a viragoskertből. Szidnak a baromfik miatt, hogy szemetesek és nem éri meg tartani őket. Nyilván én is tudom, hogy drága a kukorica meg a búza de nem eladom hanem megtesszük. Párszor azért kaptam már célzást hogy jó lenne egy két tyúk nekik is konyhakészen de ők inkább megveszik a boltban és nekem is inkább azt kellene ennem nem ilyen hulyesegekkel foglalkoznom. A szép viragoskertben pedig biztos örömömet lelném. Én már nem tudom, hogy mit csináljak, évek óta hallgatom tőlük a hülyeségeket. Hogyan adjam a tudtukra ha se a szép se a csúnya szó nem használ, hogy nekünk így a jó és megnyugtató számunkra hogy mindig van etelunk nem egy kiló husert szaladgálunk minden nap a boltba.2022. aug. 2. 05:58
1/52 anonim válasza:
Az ilyen befásult panelprolikat ignorálni kell.
Főleg most, amikor az élelmiszerárak az egekben, és nem mellékesen: környezetkímélőbb helyben megtermelni az ételt, mint ki tudja, hol, ahonnan aztán szállítani kell, akár több száz km-re is, na meg persze csomagolóanyaggal ellátni, stb, stb.
2/52 anonim válasza:
2 füled van. Egyikén be, másikon ki. H*lyekkel felesleges vitatkozni. Bár nekem lenne lehetőségem ilyesmire. (Mondjuk eltenni én is szívesen teszek el dolgokat, kenyeret is sütök, de termelni nem tudok sajnos, max. cserépben 1-1 tövet. Pl. most fog elfogyni a saját paradicsom, imadtuk:)
3/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 2! Éltem én is panelban, ott is volt konyhakertem, segítek ha szeretnéd!
2022. aug. 2. 06:14
4/52 anonim válasza:
Oké, dicsekvés megvolt, miben segíthetünk? De komolyan, mit vársz attól, hogy ezt elmesélted x ezer vadidegennek?
6/52 anonim válasza:
"Anyosomék teljesen ki vannak akadva rám, szidnak mint a bokrot, hogy a kertet elcsufitottam a paradicsomokkal és az egyéb haszonnövényekkel mert konyhakertet csináltam a viragoskertből."
Ha anyosnal éltek, akkor érthető. Ha nem, akkor mi köze hozza? A "Katinéni, nekünk így jo" válaszra mit reagal?
7/52 A kérdező kommentje:
Nem dicsekvésnek szántam. Hanem egyszerűen nem tudom kezelni a helyzetet. Arra pedig, hogy nekünk így a jó az a válasz hogy ők jóval idősebbek nálunk és ők tudják, hogy nekünk is mi a jó
2022. aug. 2. 06:23
8/52 anonim válasza:
És? Ha leírjuk, ne foglalkozz vele, akkor tudod kezelni? Akkor sem.
9/52 anonim válasza:
Ostobák. Majd ha jönnek kunyerálni ajánld nekik, hogy csináljanak saját kertet.
10/52 anonim válasza:
Nem, Katineni, mi tudjuk hogy nekünk mi a jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!