Párom szülei nem akarják felfogni, hogy a fiuk elköltözne, mit tehetnék?
"a fia még nem élt külön tőlük, még kollégista se volt sose, hogy kicsit is önállósodjon, és hát mi lesz vele vagy akár velem, mert nekem kell majd kiszolgálnom,mert hogy egyedül szinte nem maradna meg"
Magamtól is ezt akartam írni, nem szabad olyan fiúval összeköltözni, akik a mamahotelból jön!
Ha jól jön le, te már laktál külön, önellátó vagy, igaz?
Nos, neki is kellene külön lakni és megtanulnia az önálló életvitelt!
Enélkül tényleg baromi rosszul járhatsz vele.
Az otthonról menekülést sose szabad párral összeköltözéssel egy füst alatt tenni.
Meg ha jól értem, már az ingatlan is a tied, és ő - így nevezik ezt - rádköltözne.
Egyik nőtől a másikhoz.
Más opció nincs a fejében, csak egyik nő fészke vagy másik nő fészke.
Saját az nem.
Nem fog változni.
Én 13 éve élek együtt a férjemmel, de a mai napig nem tudja elfogadni az anyja, hogy a kisfia meg tud élni nélküle. A mai napig rátelepszik, zsarolja érzelmileg, a mama nem tud és nem is akar megélni a kisfia nélkül.
Ezt a barátodnak kell tudni kezelni, határozottnak lenni.
Tévhit, hogy aki otthonról költözik, majd "nem találja fel magát" és "ki kell szolgálni".
Ezek anyuka aggodalmai, amelyek nem biztos hogy megalapozottak.
A mai albérlet- és ingatlanárak mellett mindenki úgy spórol ahogy tud, nem tudnak mindenkinek lakást adni anyuciék.
Kérdező: A vészmadár-hangokra ne hallgass.
Én is ismertem olyanokat (meg én is olyan voltam), hogy azonnal, amint például bárhova kerültem, kiszolgáltam magam, megoldottam a felmerülő dolgokat stb.
A barátom pl egy rántottát sem tud megsütni, szóval ezzel is számolnod kell, hogy a tiéd is ilyen :D
De az, hogy a pasid nem volt kollégista, semmit nem jelent. Az enyém volt, aztán mégis fingja nincs a főzésről.
Viszont nem várja el, hogy kiszolgáljam, segt a házimunkában, meg bármiben, és érdekli, hogy mit ügyködök a konyhában, de ő maga nem akarja megtanulni.
Unokabátyám viszont szó szerint kiszolgáltatja magát a feleségével, mert a főzés, házimunka a nő dolga (otthon ki volt nyalva a sgge apuka által)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!