Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párom szülei nem akarják...

Párom szülei nem akarják felfogni, hogy a fiuk elköltözne, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Kicsivel több, mint 2 éve vagyunk együtt párommal és most költöztem 110 km-re a szülő városomtól. Mindig is szimpatizáltam ezzel a várossal, ahova költöztem, az új munkahely is kellemes, remélem az is marad. A költözés gondolata nem tegnap jutott eszembe, legalább féléve tudtuk, hogy ez most fog bekövetkezni és barátom már akkor elhatározta, hogy jönne velem. Ő szeptemberben kezd az új munkahelyén így augusztus végén költözne fel. Nos, az anyja eléggé ellenzi még most is a költözést, mivel úgy van vele a fia még nem élt külön tőlük, még kollégista se volt sose, hogy kicsit is önállósodjon, és hát mi lesz vele vagy akár velem, mert nekem kell majd kiszolgálnom,mert hogy egyedül szinte nem maradna meg. Tavasszal került először szóba, hogy költözöm és ő is itt keres már munkát, mert velem szeretne jönni, már akkor ezzel jött, hogy "jajj a fiammal nem tudom mi lesz nélkülem...". Először úgy voltunk vele, hogy idővel változik a véleménye, felfogja, hogy a fia kirepül, de ez mostanra se változott. A hétvégén volt családi buli barátoméknál, amire én is elmentem és itt már az is előtérbe került, hogy másfél hónapig alig fogjuk majd egymást látni, nehogy aztán bármelyikünk félre lépjen (rám nézve mondta ezt), aztán a fia meg szégyenszemre visszamondhatja a beígért munkát, mert nem költözne. De ha meg mégis, akkor mire megy majd ott... Barátom és az apja leteremtette, hogy fejezze már be a mártírkodást, nem most lett ez kitalálva,a fia se tizenéves, hogy ne tudjon dönteni mit szeretne. A véleményem után kocsiba ültem és haza jöttem. Barátommal nem keveset beszéltünk az egészről, ő teljesen biztos benne (ezek után főleg), hogy ő is felköltözik, neki is elmondtam, hogy teljesen bízok benne, de zavar az anyja megnyilvánulása. Jól esett, hogy barátom apja kiállt mellettem és barátom mellett, de az anyja nem hagy nyugodni. Zavar és idegesít, hogy gyerekként kezel minket, főleg a barátomat. Ő azért is akar minél messzebbre költözni, hogy ne legyen az anyja közelében, amit nyilván nem mond el neki, de lassan ott tart, hogy idegességében kijön belőle. Nem tudom/tudjuk mit csinálhatnék/csinálhatnánk. Emiatt az egész miatt és a bulin történtek miatt nem tudok nyugodtan aludni, egyszerűen esz az ideg és a düh. Kis megnyugvásként írtam le ezt az egészet, hogy legalább 2 órát tudjak nyugodtan pihenni, meg hátha tud valaki tanácsot adni ilyen leendő "anyóshoz".

2022. júl. 25. 03:22
1 2 3
 11/28 NTBS ***** válasza:
86%
Ne foglalkozz vele. Kipróbáljátok az együttélést, de vigyázz nehogy te legyél az új mama.
2022. júl. 25. 06:49
 12/28 anonim ***** válasza:
12%

11: És ha ő lesz az új mama, mit csinál?

Nem fogja tudni elküldeni, mert nem önálló a fiú, nem fog tudni/akarni lakhatást megoldani egyedül vagy másokkal, hazamenni a szülőkhöz meg nem akar.

2022. júl. 25. 07:04
 13/28 anonim ***** válasza:
33%

"nekem kell majd kiszolgálnom,mert hogy egyedül szinte nem maradna meg."

Ennyire nyomorék? Mi lenne ha az anyja se szolgálná ki?

Éhen döglene?

Hogy lehet egy ilyen életképtelen nyomorékhoz amúgy vonzódni, szexuálisan felizgulni tőle? El nem bírom képzelni

2022. júl. 25. 07:05
 14/28 anonim ***** válasza:
81%
13 ne zavarjon, hogy ezt anyuka mondta
2022. júl. 25. 07:16
 15/28 anonim ***** válasza:
86%
Nem tud a srác már most odaköltözni hozzád?
2022. júl. 25. 07:27
 16/28 anonim ***** válasza:
92%

"Párom szülei nem akarják felfogni, hogy a fiuk elköltözne,..."

Kérdés kifejtésében szerepel, hogy az apa is kiállt mellettetek, innentől kezdve a többesszám használata indokolatlan.

2022. júl. 25. 07:28
 17/28 anonim ***** válasza:
29%

"mert nekem kell majd kiszolgálnom,mert hogy egyedül szinte nem maradna meg"

Ha ez igaz, akkor részvétem neked.

2022. júl. 25. 08:04
 18/28 anonim ***** válasza:
89%
Nem valószínű hogy igaz, anyuka csak felnagyítja, eltúlozza a dolgokat, saját félelmét vetítve ki.
2022. júl. 25. 08:24
 19/28 anonim ***** válasza:
95%
Én 30 évesen repültem ki otthonról egy csajhoz. Sosem éltem még külön, de minden további gond nélkül helyt állok. Vidéki srác vagyok, szóval a ház körüli munkák meg sem kottyannak, intézni ezt-azt. Közben megtanultam jól főzni is, szóval egy hülyeség, hogy előtte kell egyedül élni meg mittudomén.
2022. júl. 25. 08:45
 20/28 anonim ***** válasza:
62%

"nekem kell majd kiszolgálnom,mert hogy egyedül szinte nem maradna meg."

Ennyire nyomorék? Mi lenne ha az anyja se szolgálná ki?

Éhen döglene?

Hogy lehet egy ilyen életképtelen nyomorékhoz amúgy vonzódni, szexuálisan felizgulni tőle? El nem bírom képzelni"

Hogy lehet egy ilyen életképtelen nyomorékhoz amúgy vonzódni, szexuálisan felizgulni tőle? El nem bírom képzelni, hogy egy olyanert odalegyem valaki, aki 2 osszefuggo mondatot nem tud értelmezni és felfogni.

2022. júl. 25. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!