Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, hogy jobb legyen...

Mit tegyek, hogy jobb legyen a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék javítani a kapcsolatomon párom családjával, de annyi sérelem és bantas van a szívembe, hogy úgy érzem elfogytam és már nem tudom tolerálni ezeket.

Anyósom apósom úgy érzem szeret, de a sógornőm valamiért nem. Mivel sógornőm a család "esze", ő az okos, ő a szép, az ő szava szent és sérthetetlen és mindig igaza van, anyosomek hallgatnak rá mindenben. Ellenben párom az mindig le van nézve, mindenért leszidjak, nem tud sosem jót tenni. A baj ezzel az, hogy úgy érzem ezzel együtt engem is bántanak, mindig beleszolnak mindenbe mire költünk, hova megyünk, meg mondják hogy lenne jó élnünk. Utólag rajottem amit mondanak ez mind sógornőm gondolatai csak ő a háttérben meghuzodva passzív szemleloje inkább a vitáknak. Emiatt én már nem igazán szoktam atmenni hozzájuk, sajnos keresztanyai teendoimbol sem veszem ki emiatt úgy a részem, mert már belefaradtam mindenhez jó pofat vágni. Legutóbb olyan veszekedést robbantott ki sógornőm, hogy párom a nappaliba én a szobába sírtam es azt mondtam itt húztam le a rolót. (ha érdekel a történet leirom, de nem akartam hosszúra írni a mondandóm). De mégis bánt. Mert tudom, hogy páromnak rossz. Nem tudom mit tegyek. Talán aki járt már ilyen cipobe mondhatna pár jó szót hogyan lehetne ezt helyrehozni.

Köszönöm ha elolvastad.

2022. júl. 31. 16:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy kell. Nem kell őket keresni.
2022. júl. 31. 18:08
 22/29 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom más hogy van vele, de egy utcával arrébb lakó emberek nem tudnak rólam mindent, hacsak el nem mondom nekik. Ha nem elviselhető a család, el kell költözni, vagy nem kell velük szóba állni. Folyamatos veszekedés van és ti mégis újra meg újra találkoztok velük. Ez butaság, nem gondolod kérdező?
2022. júl. 31. 18:38
 23/29 anonim ***** válasza:
89%
A lényeg hogy a párod szeressen nem?
2022. júl. 31. 20:54
 24/29 A kérdező kommentje:
De butaság. De a párom miatt próbálnek közömbös lenni hogy őt se bántsam. Sokszor kérdezi is, hogy akkor mostmár soha nem fogok menni mindig ez lesz?
2022. júl. 31. 21:17
 25/29 anonim ***** válasza:
79%

Jézusom, de egy xarfaxú a párod, már ne is haragudj.... Aki felnőtt emberként nem tudja egyszer-egyszer kiosztani a szüleit, ha ekkora sültparasztok, arra nem tudok mit mondani...

De te sem vagy a legélesebb kés a fiókból, ha te ilyen türhőknek még jópofizni is akarsz...

2022. aug. 1. 02:03
 26/29 anonim ***** válasza:
73%
Nem azért, de a te párodnak ugye megvan a 80 iq? Mert afelett azért több, mint egyértelmű, hogy az anyjáéknak se így, se úgy nem lesz jó és talán nem kellene erőltetnie a jópofizást a párjára sem. Azért ez nem agysebészet erre rájönni.
2022. aug. 1. 02:12
 27/29 A kérdező kommentje:

Jaj most miért kell sértegetni?

Egy szóval nem mondtam hogy nem vész össze velük vagy nem osztja ki őket.

Össze szokott, de az se tart sokáig hogy ő örökké rosszban van velük.

2022. aug. 1. 06:50
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék együtt ilyen emberrel. Még csak a párod. Helyes, sohase legyen a férjed.
2022. aug. 1. 07:08
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
27-es, nem összeveszni kell, hanem ignorálni! az ostoba embereket, ha rokon, ha munkatárs ha szülő.
2022. aug. 1. 07:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!