Mit tegyek, hogy jobb legyen a kapcsolat?
Sziasztok!
Szeretnék javítani a kapcsolatomon párom családjával, de annyi sérelem és bantas van a szívembe, hogy úgy érzem elfogytam és már nem tudom tolerálni ezeket.
Anyósom apósom úgy érzem szeret, de a sógornőm valamiért nem. Mivel sógornőm a család "esze", ő az okos, ő a szép, az ő szava szent és sérthetetlen és mindig igaza van, anyosomek hallgatnak rá mindenben. Ellenben párom az mindig le van nézve, mindenért leszidjak, nem tud sosem jót tenni. A baj ezzel az, hogy úgy érzem ezzel együtt engem is bántanak, mindig beleszolnak mindenbe mire költünk, hova megyünk, meg mondják hogy lenne jó élnünk. Utólag rajottem amit mondanak ez mind sógornőm gondolatai csak ő a háttérben meghuzodva passzív szemleloje inkább a vitáknak. Emiatt én már nem igazán szoktam atmenni hozzájuk, sajnos keresztanyai teendoimbol sem veszem ki emiatt úgy a részem, mert már belefaradtam mindenhez jó pofat vágni. Legutóbb olyan veszekedést robbantott ki sógornőm, hogy párom a nappaliba én a szobába sírtam es azt mondtam itt húztam le a rolót. (ha érdekel a történet leirom, de nem akartam hosszúra írni a mondandóm). De mégis bánt. Mert tudom, hogy páromnak rossz. Nem tudom mit tegyek. Talán aki járt már ilyen cipobe mondhatna pár jó szót hogyan lehetne ezt helyrehozni.
Köszönöm ha elolvastad.
Magadnak csinálod a feszkót.
"Ráírsz" egy ilyen hazug, szarkeverőre, hogy hozzon sütit.
Belebonyolódsz ezzel a hulladékkal, egy teljesen felesleges sztorizgatásba.
Képzelem, hogy minden elpofáztok és aztán ez lesz belőle.
Le volt foglalva a nyaralás, vagy csak menni akartak valahova?
A szülinapotokat nem akartátok emiatt elhalasztani?
Ez ilyen családi nyaraló. Oda akkor mennék amikor akarnak.
Nem tudtuk volna elhalasztani,mert az a hónap olyan szerencsés hogy a családban nem csak mi születtünk akkor illetve esküvőre is hivatalosak voltunk szóval zsúfolt egy hónap volt amúgy is.
Ne álljon meg. 😊
Nem téged érint a sztori.
Nyilván ha előbb tudom hogy ő ilyen és a háttérben mindennek az okozója nem lettem volna bizalmas felé. Egyébként semmi rosszat nem írtam. Ezt csak az tudja kiforgatni aki ki is akarja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!