Hogyan vettetek saját ingatlant? Maradjunk anyóséknál vagy az én szüleimnél?
Szerintem is lentebb kell adni legalabbis eleinte, mondjuk nem ismerlek kérdező, csak a 160 ezres albérletet gondolom túl soknak ezért gondolom így. Én személy szerint nem szívesen élnék faluban, ugyanolyan rossz mint visszaköltözni a szülőkhöz. De ahogy a mondás tartja, addig nyújtozkodj amíg a takaród ér. 1-2 évig megtenném ha ezzel jó pénzt spórolnék persze csak abban az esetben ha a szülőkkel jó a kapcsolat. Utána lehet jobban tervezni.
Gyereket megértem abból a szempontból hogy ha készen álltok rá akkor nem szabad túl sokáig húzni. Egy nőnek 30 után csökkennek az esélyei, a fejlett tudomány miatt már nem lehetetle késő se szülni, de sok idővel és stresszel jár ha orvosi segítség kell, és ti se lesztek fiatalabbak. Es amúgy sincs garancia arra hogy 10 év múlva minden jobb lesz. De akkor nyilván nem 3 gyereket fogtok bevállalni hanem csak 1-et. Az a tapasztalatom hogy aki túl elhúzza a gyerekvállalást és utána ezért nem jön össze neki azok mind mind megbánják. Ezt nem úgy értem hogy szülj albérletbe vagy a szülőknél lakva, mert egy családnak kell a saját lakás. Nem hiszek abban sogy több generáció úgy tud békében együttélni hogy senki se hunyászkodik meg.
Szóval még nagyobb spórolás kell, kölcsönt se szabad elvetni, saját lakás egy meg fizethető helyen. Ezután legalább 1 gyerek, a többi csak ha jobban megy. Én így csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!