Hogyan vettetek saját ingatlant? Maradjunk anyóséknál vagy az én szüleimnél?
Figyelt kérdés
28 évesek vagyunk a férjemmel, albérletben élünk és összesen 3 millió forintot tudtunk összegyűjteni albérlet mellett. Budapesttől 50-60 km-re szeretnénk lakást venni, de olyan 30-35 millió forintba kerülnek. Így több mint 30 millió forint hitelt kellene felvennünk. 1-2 gyereket szeretnénk vállalni és az a dilemmánk, hogy költözzünk saját lakástba és törlesszük a hitelt 25 évig elég szép havi részletben vagy maradjunk anyósnál vagy az én szüleimnél és próbáljunk meg alkalmazkodni?2022. jún. 9. 14:19
11/82 anonim válasza:
Jelenlegi kamatkörnyezetben nagyon gáz hitelt felvenni. Ráadásul ha nem jön össze a gyerek lehet büntető kamatot is fizetni.
Abban igaza van a másik válaszolónak ,hogy ha nem tudsz 20% önerőt virítani szóba se állnak veled a bankok.
12/82 anonim válasza:
Hát akkor havonta egy negyvenest tudtatok fejenként félretenni.
Tényleg elég karcsú:(
13/82 anonim válasza:
Ebben az országban a jövő hét is kétséges, nem hogy 20 éven át 140 ezret törleszteni, iszonyat magas!
Én is külföldre mennék dolgozni, és lehetséges hogy soha többet nem jönnék haza ha megtetszene.
14/82 anonim válasza:
13.
Javaslom munkaközvetítőn keresztül hollandiát vagy írországot kezdésnek :)
15/82 anonim válasza:
Amerika a cél ösztöndíjjal, de köszi :)
16/82 anonim válasza:
Babaváró, csok, miegymás, a hitelt is hitelből akarod fizetni a dübörgő infláció és minden eddiginél bizonytalanabb gazdasági környezet mellett?
17/82 anonim válasza:
Semmiképp nem költöznék más nyakára. Viszont nektek nincs pénzetek saját ingatlanra. Kell egy jobban fizető munka, akár kimenni külföldre, vagy elhalasztani a nagy terveket pár évvel, főleg a gyerekvállalást. Anyagilag ti még nem álltok készen.
18/82 anonim válasza:
Ami elég szomorú, mert a biológiai óra ketyeg
19/82 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy ketyegjen, de ez én vagyok. Gyerekkel vesződni sem olyan nagy öröm, ha nincs miből.
20/82 anonim válasza:
Akkor is bevállalnám, ha szegény lennék. Hordhatja a régi ruháim, tanítani suli mellett tudom, termelődik elég étel az udvaron, hogy mindig legyen mit enni. Déd és ükszüleink idején milyen idők voltak falun? Mégis lett nagy családjuk, és boldogok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!