Rá mernétek kérdezni?
Anyósomék keresete elég alacsony, és nagyon gyakran nem egyezik a véleményünk a felújítások terén (nekem nem kell színes fal, meg másik teraszburkolat, ő meg nagyon boldog, hogy igazán jutányos áron be tudta szerezni).
Ezen kívül soha nem beszélnek arról, hogy ki kinek mennyit adott, amikor a párom tesója beszállt a felújításba, az is "úgy eltűnt" (ő ott lakik, egyszer felvetettem, hogy esetleg ne írjunk-e erről valami szerződést, hogy mi tudomásul vesszük, hogy ő oda pénzt rakott, de le lettem pisszegve, hogy pénzről nem beszélünk családon belül).
Nekünk úgy alakult, hogy van több millió kp-nk. Évek óta zavar, hogy anyósomék nem rakatnak fel napelemet, mert nincs rá pénzük. Családi szinten jó ötlet lenne napelemre fordítani ezt a pénzt, még úgy is, hogy előtte hozzá kéne nyúlni a tetőhöz. Csak nagyon félek tőle, hogyha felvetem, hogy adunk 6-8 milliót és megmondom, hogy szeretnék egy szerződést is mellé, vagy papírt, hogy beletettem ezt a pénzt a házukba, akkor azon meg fognak sértődni, jobban, mintha nem adnánk nekik erre semmit.
Ti mit gondoltok, egyáltalán fel lehet ezt vetni? Vagy ne?
Nem értem a kérdést sem.
Miért avatkozol bele az anyósék pénzügyeibe(felujitasaiba)
Férjed szeretne segíteni nekik vagy?
Nem olvastam a kommenteket, csak a kérdést.
Ha ennyi felesleges milliód van akkor miért anyós nyakán laksz? Annak is több értelme lenne ha vennél egy üres telket és elkezdenél építkezni. Ha anyós meghal, akkor se lesz tiéd a ház. A gyerekei örökölnek. Nem te. A gyerekei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!