Egyedülálló anyukák, ti mernétek albérlőt fogadni?
Figyelt kérdés
Úgy alakultak a dolgok, hogy albérlőt kell fogadni.
Van egy 15 éves vagy annál kisebb lányotok.
Mernétek férfi albérlőt fogadni, úgy hogy ti nem mindig vagytok otthon a gyerekkel, mert dolgoztok?
2014. okt. 31. 12:44
1/23 anonim válasza:
Hát fogadjon nőt albérlőként. Miért kell férfit?
2/23 anonim válasza:
Nem. vannak nő vagy egyetemista albérlők.
3/23 anonim válasza:
Azért elég sok leszbi van az egyetemisták között.
Szóval ma már az sem garancia, ha nőt fogadsz oda.
4/23 anonim válasza:
Nem.
Csak nőt fogadnék.
És nem csak azért, mert a férfitól esetleg félni kell, hanem azért, mert sokkal kényelmesebb két nőnek egy másik nővel együtt élni, még akkor is, ha idegen, mint egy idegen férfival. Pl. nem kell annyira figyelni, hogy mennyi ruha van rajtatok, hogyan jöttök ki a fürdőből, stb.
5/23 anonim válasza:
nem tudom milyen anya az olyan, aki férfi albérlöt akar fogadni....
6/23 anonim válasza:
Miért van mindenki lepontozva? Hát fogadj férfit, nekem tök mindegy. De akkor minek kérdezel?
7/23 anonim válasza:
Ebben az esetben csak női albérlőt fogadnék, és kikötném, hogy csak női látogatója lehet, ha én nem vagyok otthon.
8/23 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit sehova!!!!
2014. okt. 31. 13:04
9/23 anonim válasza:
Nagymamamnak sokaig voltak lakoi, egyetemista lanyoknak kiadta a szobajat, kulonbejaratu volt, de nagyon megvalogatta kit enged be, meg a szulokkel is talalkozott elotte. (imadtam a nagymamam, de en nem laktam volna igy senkinel :) )
10/23 anonim válasza:
Csakis egy apácát, de kizárólag 70 év felett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!