Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyedülálló anyukák, ti...

Egyedülálló anyukák, ti mernétek albérlőt fogadni?

Figyelt kérdés

Úgy alakultak a dolgok, hogy albérlőt kell fogadni.

Van egy 15 éves vagy annál kisebb lányotok.

Mernétek férfi albérlőt fogadni, úgy hogy ti nem mindig vagytok otthon a gyerekkel, mert dolgoztok?

2014. okt. 31. 12:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem egy normális egyetemista lányt. De nem értem miért gond, ha néha fogadja a barátját (ha van neki).

A főbérlő ne rendelkezzen már a szociális élete felett ennyire!!

2014. okt. 31. 13:15
 12/23 anonim ***** válasza:
21%
egy négygyermekes cigánycsaládot javasolnék, hogy legyenek a lányodnak játszópajtásai
2014. okt. 31. 13:22
 13/23 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is egy egyetemista, vagy pályakezdő lányt fogadj. Nekem barátnőm épp albérletet keres, végzett a sulival, de a fizetéséből egyelőre csak egy szobát tudna fizetni, nem egy egész lakást. Ő más fiatal, hozzá hasonló lányokkal szeretne összeköltözni, de nagyon sokan vannak ugyanebben a helyzetben, mint ő. Biztos, hogy találnál megbízható lányt. Nyilván megbízható férfiak is vannak, de én nem vágynék arra, hogy a lányom és mellém odaköltözzön egy férfi. A lányok ilyen helyzetben szerintem jobban megférnek egymás mellett, komfortosabban érezné magát mindenki. De ez csak az én véleményem.
2014. okt. 31. 13:25
 14/23 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem lehet férfi bérlőt is fogadni, nem rossz, ha van egy férfi a háznál, persze nem a nevelésre gondolok, hanem, ha mondjuk meg kell szögelni a konyhaszekrényt, vagy ilyesmi. Még bérlőként is.
2014. okt. 31. 13:25
 15/23 anonim ***** válasza:
76%
Te is no vagy,a a gyerek is lany,egyertelmu hogy not fogadnek oda nem ferfit....
2014. okt. 31. 13:39
 16/23 anonim ***** válasza:
49%

ma 13:25

Egyetértek. Férfiember megszögeli, amit meg köll. Szekrényt, asztalt, széket, főbérlőt...

2014. okt. 31. 13:45
 17/23 anonim ***** válasza:
78%
Csakis nőt. Csomó fiatal lány keres kiadó szobát.
2014. okt. 31. 14:48
 18/23 anonim ***** válasza:
95%

Meg kell válogatni, akár nő, akár férfi.

Én is inkább nőt fogadnék, de kényelmi okok miatt.

Egy másik nő mellett lazábban lehet viselkedni. Én pl. nem szívesen teregetem a fehérneműimet idegen férfiak előtt.

2014. okt. 31. 15:45
 19/23 A kérdező kommentje:

Nem én akarok fogadni.

Én voltam pár évvel ezelőtt az a kislány, és a minap tudatosult bennem, hogy mi történhetett volna, és anyám hogy lehetett ilyen felelőtlen....

Tudom, nem történt semmi, de ha...történhetett volna.

2014. okt. 31. 23:08
 20/23 anonim ***** válasza:

...és most ezen keseregsz utólag, hogy mi lett volna HA ??

Beteg vagy!

2014. nov. 1. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!