Napok óta rágom magam. Hétfőn életem egyik legkomolyabb interjúja lesz Brüsszelben, nagyon komoly munkára. De nem tudom, itthon hagyjam-e vagy vigyem magammal a kisebbik fiam és a kutyám. Ti mernétek egyedül nekivágni és új életet kezdeni így?
46 éves nő vagyok, 7 éve egyedül nevelem a két kamasz fiam. A nagyobbik már egyetemre jár egy éve és koleszos, ő nem gond, de a kisebbik idén kezdi meg az utolsó évét a középiskolában, idén fog érettségizni és szalagavatózni, meg felvételizni is. 18,5 éves, tehát nagykorú, tartásdíjat kapunk. Egy részről kimennék, mert az én koromban nem dobálnak lehetőségeket az ember felé, és anyagilag nagyon megviselt az elmúlt 7 év, ezért nekem személyesen életmentő lehet egy kinti munka. Szakmailag óriási lenne, újra használhatnám az angol és francia nyelvtudásom, intelligens emberek között, jó fizuért. Kemény interjú lesz, az ellenfelek belgák.
Másrészről viszont aggódom a fiam miatt, hogyan fogom távnevelni egy évig? Ő amúgy azt mondja, menjek ki, mert ez az én életem, de én féltem őt.
A másik kérdés, van egy 12 éves kutyusom, yorkie, jó karban van, de már idős. Na vele mi legyen?
Szóval nyugtassatok meg, vagy valami, hogy mi a fenét tegyek? Lehet ilyenkor önzőnek lenni?
Köszi,
Asztero
MOndjuk meg nincs meg a munka, szoval addig kar ragnod magad, mig boztosan tied nem lesz.
Amugy, fiadat hagyd otthon, o is tud utazni, te is egymashoz. Egy evrol van szo, aztan majd meglatjatok, hogy es mint a tovabb tanulasat. Kutyat, ha lehet, van lehetoseg, lakas, lenne idod ra, stb, vinnem. Hisz nem is biztos, hogy a ket gyerek gondozna e egyaltalan.
Nezd, engem anyam 14 evesen cipelt kulfoldre, mert, hogy el nem hagyott volna. A legrosszabb evek voltak. Se nem kicsi, se nem nagy. Sokaig nem bocsajtottam meg neki, hogy kitepett a szokott eletbol.
Egy ev az proba lenne, hogy tudja megallni helyet a fiad, milyen eletmodra hajlik nelkuled. Mint irtam, tudnatok egymashoz utazni. Neked is ki kell probalnod magad, megkapod vagy nem. Ha nem adnal ennek eselyt, lehet, orok eletre bantana.
Köszi mindenkinek, elég egyértelmű a dolog, úgyhogy akkor inkább a másfél órás szadi interjúra készülök és pakolok :).
Igen, a srácok kirepülnek, ezt én is tudom, ráadásul engem is 17 évesen cipelt ki apám, elszakítva anyámtól, húgomtól és a barátaimtól, iszonyú kemény volt, sokat szenvedtem. Ezt nem is akarom a fiamnak, és amúgy is konok, kemény srác, álljon meg a lábán kicsit.
Viszont olyat is hallottam, hogy egyedül itthon elkallódott a srác 18 évesen. Bár az enyém ennél céltudatosabb. Mégegyszer köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!