Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Napok óta rágom magam. Hétfőn...

Napok óta rágom magam. Hétfőn életem egyik legkomolyabb interjúja lesz Brüsszelben, nagyon komoly munkára. De nem tudom, itthon hagyjam-e vagy vigyem magammal a kisebbik fiam és a kutyám. Ti mernétek egyedül nekivágni és új életet kezdeni így?

Figyelt kérdés

46 éves nő vagyok, 7 éve egyedül nevelem a két kamasz fiam. A nagyobbik már egyetemre jár egy éve és koleszos, ő nem gond, de a kisebbik idén kezdi meg az utolsó évét a középiskolában, idén fog érettségizni és szalagavatózni, meg felvételizni is. 18,5 éves, tehát nagykorú, tartásdíjat kapunk. Egy részről kimennék, mert az én koromban nem dobálnak lehetőségeket az ember felé, és anyagilag nagyon megviselt az elmúlt 7 év, ezért nekem személyesen életmentő lehet egy kinti munka. Szakmailag óriási lenne, újra használhatnám az angol és francia nyelvtudásom, intelligens emberek között, jó fizuért. Kemény interjú lesz, az ellenfelek belgák.

Másrészről viszont aggódom a fiam miatt, hogyan fogom távnevelni egy évig? Ő amúgy azt mondja, menjek ki, mert ez az én életem, de én féltem őt.

A másik kérdés, van egy 12 éves kutyusom, yorkie, jó karban van, de már idős. Na vele mi legyen?

Szóval nyugtassatok meg, vagy valami, hogy mi a fenét tegyek? Lehet ilyenkor önzőnek lenni?

Köszi,

Asztero

#munka #külföld #költözés #interjú #külföldi munka #Külföldre költözés nagykammaszal vagy nélküle #újrakezdés külföldön #nagykamasz
2014. júl. 12. 10:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Azóta mi történt?
2017. febr. 16. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!