Ti rá mernétek bízni a gyereket így?
Figyelt kérdés
3 és fél hónapos a babánk és kb fél napra anyósomékra kellene hagynunk. Félek, több okból is. Anyósom már többször mondta, hogy ezzel a gyerekkel már mindent meg kéne kóstoltatni, amit mi eszünk. A baba tejmentes tápszert kell kapjon, kórházban is voltunk a hasa miatt, nagyon félek, hogy adna neki valamit a kérésünk ellenére is, ami miatt megint ott kötnénk ki. A saját gyerekeivel régen semmit nem foglalkozott, a nagymama nevelte őket - ezért azt sem tudja, hogy nyúljon hozzá. Megsértődik, mert nem pápázik neki... Annyira nincs képben, hogy állítja, férjem köldökcsonkja például nem esett le, hanem felszívódott a hasán át a gyomrába és kihányta (esküszöm, komoly). Ajándékba egy pakli memóriakártyát hozott a babának. Megbízható ismerősnél is tudnánk hagyni a babát, de anyósom erősködik, meg is sértődött már, én mégis inkább arra hajlok, hogy bevállalom a szájhúzását. Ti mit tennétek?2017. máj. 8. 08:59
1/30 anonim válasza:
Elvileg nevelt már fel gyereket, aki neked a mindened lett. Szal nem öli meg az unokát se
2/30 anonim válasza:
A gyerek az elsődleges. Arra bíznám, akiben 100%-ig megbízok. Sértődés ide vagy oda.
3/30 anonim válasza:
Bevállalnám a szájhúzást! Nem anyós ellenes vagyok, hanem az ellenes hogy olyanra bízzam a gyermekem, akiért én vagyok a felelős, aki nem kompetens az ellàtàsàban. Inkàbb legyen harag, mint baja legyen a gyermekemnek!
4/30 anonim válasza:
Ha ezeket nem poénból mondja, hanem komolyan, hogy három és fél hónaposan mindent kéne ennie és a fia kihányta a köldökcsonkját, háááát, én nem merném nála hagyni. Nem érdekelne, ha megsértődik. Férjed mit gondol?
5/30 anonim válasza:
Én sem hagynám ott. A baba érdeke az első. Meg azt az időt is csak végig avgódnád, amíg vele van. Olyanra kell bízni, akiben teljesen megbízol.
6/30 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj, hogy nem nevelt fel gyereket. Férjemet és a testvérét a nagymama nevelte, mert anyós egyáltalán nem foglalkozott velük. Én is optimistább lennék, ha ez nem így lett volna
2017. máj. 8. 09:11
7/30 A kérdező kommentje:
Férjem még gondolkodik rajta, ugyanúgy mint én. Ő sem hagyná nála nyugodt szívvel.
2017. máj. 8. 09:12
8/30 anonim válasza:
Akkor meg is van a válasz. Ismerősödnél marad a baba. Felnőtt vagy, anya vagy, ne hagyd hogy befolyásoljanak. Neki megmondod, hogy köszönöd, de már el van minden intézve. Mosolyogva és másról kezdesz el beszélni. Remélem a férjed is melletted áll!
9/30 anonim válasza:
pápázzál te neki és bébiszittert hívj
10/30 anonim válasza:
Közben látom, hogy írtál, hogy a férjed sem lenne nyugodt. Akkor nem kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!