Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti rá mernétek bízni a gyereke...

Ti rá mernétek bízni a gyereket így?

Figyelt kérdés
3 és fél hónapos a babánk és kb fél napra anyósomékra kellene hagynunk. Félek, több okból is. Anyósom már többször mondta, hogy ezzel a gyerekkel már mindent meg kéne kóstoltatni, amit mi eszünk. A baba tejmentes tápszert kell kapjon, kórházban is voltunk a hasa miatt, nagyon félek, hogy adna neki valamit a kérésünk ellenére is, ami miatt megint ott kötnénk ki. A saját gyerekeivel régen semmit nem foglalkozott, a nagymama nevelte őket - ezért azt sem tudja, hogy nyúljon hozzá. Megsértődik, mert nem pápázik neki... Annyira nincs képben, hogy állítja, férjem köldökcsonkja például nem esett le, hanem felszívódott a hasán át a gyomrába és kihányta (esküszöm, komoly). Ajándékba egy pakli memóriakártyát hozott a babának. Megbízható ismerősnél is tudnánk hagyni a babát, de anyósom erősködik, meg is sértődött már, én mégis inkább arra hajlok, hogy bevállalom a szájhúzását. Ti mit tennétek?

2017. máj. 8. 08:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
94%
Eszembe sem jutna rábízni, és ha megsértődik, bizony elmagyaráznám neki, hogy ennek mi az oka. Ha tényleg megsértődik, az sokkal kevésbé izgatna, mint a lehetőség, hogy a gyereknek baja lesz. Ő az első.
2017. máj. 8. 12:09
 22/30 anonim ***** válasza:
95%

Biztos nem bíznám rá.

Egyik barátnőmnek tejérzékeny a kisfia és az anyós megtömte krémtúróval mondván, hogy nincs olyan betegség. Kórház lett a vége...Azóta nem is bízták rá.

2017. máj. 8. 12:32
 23/30 anonim ***** válasza:
94%
Ha úgy van, ahogy írtad, akkor nem hagynám ott.
2017. máj. 8. 13:03
 24/30 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg az a helyzet, amit írtam és igazatok van. Mostanában állandóan megsértődik, mintha csak keresné az ürügyeket rá, ezért gondolkodtam el a dolgon. De ha már most előre ilyen rossz érzésem van, kizárt, hogy otthagynám a babát, amikor aktuális lesz. Köszi mindenkinek a véleményeket!
2017. máj. 8. 15:06
 25/30 anonim ***** válasza:
93%
Nem bíznám rá, ha sértődés lesz, ha nem. Bízd a babát olyanra, akiben megbízol.
2017. máj. 8. 15:06
 26/30 anonim ***** válasza:
91%

Basszus, hirtelen azt hittem én írtam ki a kérdést. :-D

Ne hagyd rá, én sem hagyom, és nem is fogom soha. Nem ér annyit a jó viszony sem, hogy a gyerekben kárt tegyen, én ezt vallom.

2017. máj. 8. 16:15
 27/30 anonim ***** válasza:
92%
Jaj, nehogy már az anyós a hisztijével zsaroljon... ne haragudj, de felnőttként tudni kellene nemet mondani, nem itt erőt gyűjteni az elutasításhoz.
2017. máj. 9. 01:46
 28/30 anonim ***** válasza:

Ezt akár én is írhattam volna .

Nem hagytam rá !! és nem is hagynám most sem rá a gyerekem. Az első ő a pici .. sértődjön csak meg egész nyugodtan anyós , te meg tudd biztonságban a gyereket míg muszáj másra bizzad . Így is aggódni fogsz. Úgy meg idegileg roncs lennél..

2017. máj. 11. 17:46
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem az én anyósomnál nincs idiótább/betegebb, de ez a köldökcsonk, hát ez kéész. :') A másfél évesemet egyszer nem hagytam ott egy percre sem, és a férjem se engedi, hogy kettesben maradjanak. Majd ha önellátó lesz a gyerek, talán... Egyelőre maximálisan megbízható személyre hagyd a babád, anyós ráér később pesztrálni.
2017. máj. 15. 14:15
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd rá, én nem mertem soha. 40 éves koráig nem kellett neki gyerek, mondván, hogy idegesítőek. Utána nem volt kedve dolgozni, és gyorsan beszült 4-et. Egyik közülük a férjem. Csodálom, hogy megélte a felnőttkort...

A lánya (sógornőm) gyermekeit egyszer elintézte. Mindig kritizálja, pl.: egy 4 hónapos ehet igenis mindent. Áh, olyan betegség nincs, hogy reflux. Azt csak kitalálták az orvosok. Nyugodtan letette a kutya mellé játszani, utána a bilire ültette, hogy tanulja oda végezni a dolgát. Utána a nagyobb hisztisebb volt 3 évesen... annak meg beleragadt a hajába, megtépte szegény kislányt mondván, hogy kényes. Utána mindenáron fésülgetni akarta a haját, és nem engedte, akkor meg szintén megszaggatta. Meglett a nagy cirkusz ezek után, így már van mire hivatkoznunk, hogy a mi gyerekünkre miért nem vigyázhat!

2017. máj. 16. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!