Apósom építi a vidéki házát, amihez mindig a 3 fia segítségét kéri (budapestiek vagyunk). Minden héten ír, hogy ki ér rá segíteni neki. Ha nem a válasz, akkor jön a "szégyelld magad, nekem most kellene" stb. Nyomasztva érzem magunkat. Tanács?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 11:32
51/53 anonim válasza:
“ Egy családi házra rengeteget kell költeni.
Nem mindenki a házért akar élni.
Van,akinek van hobbija,munka után”
Ahogy egy panel lakásra is. Nálam biztos nincs több hobbid, csak én csucsukával töltöm a szabadidőm
52/53 anonim válasza:
Story of my grandma.
Amikor másfél órára laktam tőle és kisbabám volt, akkor kért meg, hogy menjek át hozzá segíteni költözni. Sőt.., igazábók csak egyetlen egy bútort említett meg, hogy abban kéne segítség. A vicc, hogy volt 3 megtermett költöztető, szóval konkrétan egyáltalán nem kellettem volna oda.
Én nem nemet mondtam, hanem utána jártam a helyzetnek, utána amikor kérdezősködtem még, hogy ha ez a helyzet, én miért is kellek, azt mondta hát akkor suégyelljem magam, így lehet rám számítani, sehogy. Én meg csak néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!