Van motorom van jogsim fél éve. Azonban voltam Pesten motorozni és fater agyvérzést kapott ettől és nem engedi, hogy Pesten motorozzak, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fél éve van jogsim 125ccm-re.Mutter finanszírozta az egészet.Szüleim elváltak.Hetente 1-2 napot faternál vagyok többit mutternál.Fater nem támogatja motorozást és nem hagy békén.A környéken még engedi,hogy motorozzak,de Pestre már nem enged.Azt mondja szülői joga van,hogy ezt nekem megtiltsa.Azonban édesanyám simán megengedi,hogy Pestre menjek.Mit tehetnék szerintetek,hogy tudjak suliba járni motorral Budapestre és motorozni itt ott anélkül,hogy basztatna a fater?17/f2022. márc. 17. 07:56
1/17 anonim válasza:
Nos, alapvetően ha külön élnek a szuleid és anyadnal vagy elhelyezve, apadnak nem sok köze van hozzá, hogy motorozol e vagy sem és ha igen, akkor hol.
2/17 anonim válasza:
Anyádé a kizárólagos felügyeleti jog? Ha nem, akkor apádnak is köze van ahhoz, hogy motorozhatsz-e vagy sem.
3/17 anonim válasza:
Fater..mutter...
Mivel meg kicsi vagy, igy megtilthatja a fater. Korai menozni.
4/17 anonim válasza:
Nincs sok joga beleszólni. Van amit még akkor sem tilthat meg neked, miközben még kiskorú vagy. De remélem nem a járdán motorozol, mint ahogy azt a nemtörődöm járdán kerékpározó gyökerek teszik (és akik fenyegetik a gyalogost, miután az jogosan rájukszól).
5/17 anonim válasza:
17 évesen megtilthatja, igen, mertha baleseted lesz, tökmindegy, ki hibájából, ő felel érted.
Ha pedig komoly kárt okozol, akkor nekik kell megtérítened a kárt.
De te csak a szóköznélküli vagy az újabb provokatív hülyeségeddel.
6/17 grafno válasza:
Akkor azt kell mondani. Hogy -oké vater. Nem fogok ott motorozni.-
7/17 anonim válasza:
Sajnállak H neked se apukád anyukád nincs, mert tisztelettel egyikről sem tudsz nyilatkozni.
8/17 anonim válasza:
Hat vagy nem mondod el apadnak vagy hallgatsz ra mig 18 nem leszel vagy osszeveszel vele. Dontsd el..
9/17 anonim válasza:
Arra esetleg gondoltál már, hogy apukád szimplán félt téged és ezért nem szeretné, hogy Pesten motorozz? Most biztos nagyon sokan megfognak kövezni engem ezért, de én itt lakok Pesten és napi szinten van valami baleset, őszintén baromira nem örülnék, ha 17 évesen te az autók között motorozgatnál a fél éves jogosítványoddal rutin nélkül gyerekként. Ha ne adj isten balesetet okozol pedig fizethetnek a szüleid. Szerintem egy nyugisabb környéken kezd a motorozást.
10/17 anonim válasza:
Picsogjál az interneten róla idegeneknek, az egyrészt nagyon férfias másrészt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!