Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek azért, hogy kapjak...

Mit tegyek azért, hogy kapjak egy motocrosst, ha anyám legnagyobb rémálma, hogy motorozzak?

Figyelt kérdés
Egyik legnagyobb vágyam, hogy kapjak egy motocrosst, de anyámnak ez egy hatalmas rémálma, nem adom fel az álmomért való küzdést.
2015. júl. 23. 18:32
 1/9 szántóvető ***** válasza:
nem fogsz kapni hacsak ki nem harcolod.menj világgá,tűnj el egy hétre.aztán felhívod telón és megmondod neki hogy kell a motor.
2015. júl. 23. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nőjél fel.

Költözz el.

Saját keresetedből vehetsz akár motort is.

2015. júl. 23. 18:39
 3/9 A kérdező kommentje:
még csak 15 leszek
2015. júl. 23. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Dolgozz, majd a saját pénzedből az veszel, amit akarsz. AMúgy ha rendes crosst veszel, akkor igencsak jó fizudnak kell lenni, mert azok üzemórásak:D
2015. júl. 23. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Endurot vegyél papi, ami hasonlít a krossz motorokra és nem kell hetente dugattyút cserélni bennük.
2015. júl. 23. 20:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem írj ki még 10 kérdést, akkor biztos megengedi.

-_-

2015. júl. 23. 22:49
 7/9 SándorÚr ***** válasza:
Vagy meg is zsarolhatnád, hogy elkezded szúrni magad, punk frizurát csinátatsz, kivarratod magad, majd rá gyújtod a házat. Amúgy meg csak magadra számíthatsz, majd később összeszeded, vagy behitelezed az árát
2015. júl. 23. 23:00
 8/9 szerencses85 ***** válasza:
60%
Egyedül te tudod rábeszélni. Egyébként olyan, hogy kapok egy motocrosst nincsen, ahogy olyan sincs, hogy kapok egy Forma 1-et, meg kapok egy moto gp-t sincsen. Amire te gondolsz, az krosszmotor, amit neked tényleg kéne venni, az meg enduro.
2015. júl. 23. 23:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 13 éves koromban eldöntöttem hogy akarok motort. Első lépés hogy a tudásod elérje azt a szintet, hogy tudd mit akarsz. Az hogy most megtudtad hogy motort akarsz, és nem motocrosst kevés. Aztán jön az a rész hogy elkezdesz pénzt keresni. Mondjuk munkával.elfogadod a tényt, hogy ez nem 5 perc herevakarás lesz. Igen, 15 éves koromra összekapáltam egy mocita, meg egy moped jogsira. Aztán következik, hogy szépen elkezdesz otthon segíteni, mert a motornak nem elég azt mondani hogy indulás, tankolni kell. Ha ügyesen lenyírod otthon a füvet, talán anyud böffent egy olyat, hogy:ügyes vagy fiam, ami benzin maradt a fűnyíróban azt szívd le, és beleteketed a motorba.
2015. júl. 24. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!