Anyósom nem akar látni minket húsvétkor, ez normális?
Figyelt kérdés
Pár hónap múlva lesz az esküvőnk, amivel kapcsolatban anyósom nagyon furcsán viselkedik. Mióta megvolt a lánykérés, azóta egy kedves szava sincs hozzám. Addig azért úgy ahogy kijöttünk.. Megbeszéltük előre, hogy húsvétkor adjuk át nekik, a sógornőmnek és a többi rokonnak is a meghívót. Erre ma közölte, hogy ők inkább elutaznak, a sógornőmhöz közel vettek egy lakást egy nagyvárosban (szándékosan nem írom, hol, hogy ne legyen ez felismerhető),és inkább odamennek húsvétkor. Ebből kifolyólag mi nem fogunk találkozni, a meghívót küldjük el nekik postán, ez volt a válasz. Borzasztóan rosszul esik, hogy így viselkedik velem, de a legrosszabb, hogy a vőlegényem elintézte egy vállrándítással, mondván úgyis utál hazamenni, legalább többet leszünk az én családommal, mert ott viszont nagyon szeret lenni. Ti mit tennének a helyemben?2022. ápr. 9. 20:03
41/45 anonim válasza:
50 fölötti már nagynak számít.
42/45 A kérdező kommentje:
A létszámnak semmi köze az alap problémához....
2022. ápr. 14. 06:03
43/45 anonim válasza:
Már értem, miért nem szeret az anyósod. Erőszakos és kétszínű vagy, ráadásul azt hiszed, csak körülötted meg a béna esküvőd körül forog a világ. A pasid családját egyfolytában leszólod, de a sajátodat folyton dícséred meg minta családnak állítod be. Játszod az eszed, mintha annyira ki lennél akadva azon, hogy anyósodék nem igénylik a társaságodat húsvétkor, meg nem különösebben érdekli őket az esküvőd, de közben úgy vagy vele, hogy SAJNOS őket is meg kell hívni. Képmutatás lvl végtelen.
Mindenesetre csodálatos manipulátor vagy, sikerült a pasidat teljesen a családja ellen hangolni, gratulálok.
44/45 anonim válasza:
Mondogathatjátok, hogy miért képzeli, hogy az ő esküvője körül forog a világ. De az anyósáról beszélünk. A fia esküvője lesz. Akik ilyeneket írtak, mind letojnák a fiuk esküvőjét? Vagy a saját gyerekük esküvőjét?
45/45 A kérdező kommentje:
Egy esküvő mindig 2 ember esküvője, ahogy az utolsó válaszoló is írta...ez nem kizárólag rólam szól. Ezen az oldalon nem ismerjük egymást, csak annyit tudunk a másikról, amiket leír, ennek ellenére rendszeresen meglepődök azon, hogy mennyire komplex képet tudnak egyesek alkotni 😅😅😅 erőszakos, kétszínű? Nos... mivel nem ismerjük egymást fogalmad sem lehet arról, milyen vagyok, kedves utolsó előtti, de természetesen én is levonom a következtetést, hogy te milyen lehetsz egy ilyen válasz után.
2022. ápr. 14. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!