Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom nem akar látni minket...

Anyósom nem akar látni minket húsvétkor, ez normális?

Figyelt kérdés
Pár hónap múlva lesz az esküvőnk, amivel kapcsolatban anyósom nagyon furcsán viselkedik. Mióta megvolt a lánykérés, azóta egy kedves szava sincs hozzám. Addig azért úgy ahogy kijöttünk.. Megbeszéltük előre, hogy húsvétkor adjuk át nekik, a sógornőmnek és a többi rokonnak is a meghívót. Erre ma közölte, hogy ők inkább elutaznak, a sógornőmhöz közel vettek egy lakást egy nagyvárosban (szándékosan nem írom, hol, hogy ne legyen ez felismerhető),és inkább odamennek húsvétkor. Ebből kifolyólag mi nem fogunk találkozni, a meghívót küldjük el nekik postán, ez volt a válasz. Borzasztóan rosszul esik, hogy így viselkedik velem, de a legrosszabb, hogy a vőlegényem elintézte egy vállrándítással, mondván úgyis utál hazamenni, legalább többet leszünk az én családommal, mert ott viszont nagyon szeret lenni. Ti mit tennének a helyemben?
2022. ápr. 9. 20:03
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
80%
Úgyis az a hosszútávú tervük, hogy a lányuk mellé költöznek öregkorukra, ezért vettek ott lakást. Örülj neki, hogy az ország másik végében lesznek.
2022. ápr. 10. 15:11
 32/45 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is örülj neki, hogy ti mellőzve lesztek. Nem lesz rossz így, meglátod.
2022. ápr. 10. 16:32
 33/45 anonim ***** válasza:
10%

"A vőlegényem sajnos ragaszkodik ahhoz, hogy meghívjuk őket"

"sajnos" 😅

Itt buktad el azt, hogy benned csupa jószándék van, és csakis naivitásból tettél fel kérdést a témáról. Ha szerinted sajnálatos tény, hogy muszáj meghívni a vőlegény anyját az esküvőre, akkor ne játszd már az eszed, hogy ennyire meg annyira fontos odaadni a meghívókat.

A célod az volt a kérdéssel, hogy kórusba szidni kezdjék a gonosz anyóst, aki még a saját gyerekét se szereti (persze-persze 🙄). Ne gyere már itt akkor a hagyományokkal meg a többi bullshittel, mert nagyon képmutató dolog.

2022. ápr. 11. 11:11
 34/45 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy nekem itt magyarázkodnom kellene....de a sajnos nyilván annak szólt, hogy bármennyire is igyekeztem velük jóban lenni, nem sikerült, és az lenne a legjobb, ha nem jönnének az esküvőre...ezt nem titkolom, hogy belefáradtam ezekbe a körökbe...a célom az volt a kérdéssel, hogy megtudjam, mások esetleg ugyanebben a helyzetben mit tennének, tesznek, mert nagyon elkeserítő az egész.
2022. ápr. 11. 15:28
 35/45 anonim ***** válasza:
24%
Nem kell magyarázkodnod, egyértelmű.
2022. ápr. 11. 16:10
 36/45 anonim válasza:
64%
Bárcsak az én férjem mondaná,hogy utál hazamenni! 😉🙃
2022. ápr. 11. 16:14
 37/45 anonim ***** válasza:
66%

Ennek örülj, hogy a férjed szereti a családod. De értem a problémád! Velem is ezt csinálta anyósom. Azt, hogy nem örült és nem is titkolta. Le is akart beszélni a fia háta mögött. Az esküvő napján olyan búval ba$zott feje volt... Minden fényképen olyan kb és a fia kezét szorongatja a képeken sírásra álló arccal! Azt is mondta még előtte napokban, hogy moooost már csaladtag leszek. Mondom: csak most? 6 év után csak mert elvesz? Mert úgy írt be a telefonba hogy teljes nevemmel mint egy idegen és akkor szembesültem vele, hogy ennyire... ennyire nem birja a pofám. Hogy még csak a keresztnevem sem elég beírni! Direkt kérdeztem, hogy sok ilyen nevű ismerőse van, hogy fel kell tüntetni melyik is vagyok? Mondja nem! Á értem én, mindent értek! Aztán átírta előttem menyemre. Pffff! Minek? Úgyse hiszek el neki már semmit és nem is érdekel! Átírtam én is...

Na csak ennyire akarta, hogy a fia elvegyen. Az esküvőnk napja neki gyásznap volt.

2022. ápr. 12. 21:38
 38/45 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Igen,valami hasonló cipőben járunk... nagyon nehéz helyzet ez. Az én családommal mindkettőnknek mázlija van, es valószínűleg azért is olyan nehéz elfogadnom ezeket a húzásokat az ő családjától, mert nagyon másak, mint amiben én felnőttem. Itt talán tényleg csak a leszarás segíthet.... sok erőt kívánok neked is hozzá!

2022. ápr. 13. 14:54
 39/45 anonim ***** válasza:
66%
A francnak kell ilyen esetben nagy esküvőt tartani. Csak nektek fontos, mindenki másnak egy hatalmas nyűg. Erőltetett, az egész család számára kötelező, mert ugye úgy illik, ha meghívnak el kell menni. Mindenki a pokolba kívánja a fene nagy lagzitokat. Menjetek el ketten és házasodjatok össze, mást ne terheljetek az nagy esküvővel.
2022. ápr. 13. 19:44
 40/45 A kérdező kommentje:
Hol írtam azt, hogy nagy esküvő??? Konkrétan 62en leszünk, ez szerintem baromira nem nagy...
2022. ápr. 14. 00:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!