Anyósom nem akar látni minket húsvétkor, ez normális?
"A vőlegényem sajnos ragaszkodik ahhoz, hogy meghívjuk őket"
"sajnos" 😅
Itt buktad el azt, hogy benned csupa jószándék van, és csakis naivitásból tettél fel kérdést a témáról. Ha szerinted sajnálatos tény, hogy muszáj meghívni a vőlegény anyját az esküvőre, akkor ne játszd már az eszed, hogy ennyire meg annyira fontos odaadni a meghívókat.
A célod az volt a kérdéssel, hogy kórusba szidni kezdjék a gonosz anyóst, aki még a saját gyerekét se szereti (persze-persze 🙄). Ne gyere már itt akkor a hagyományokkal meg a többi bullshittel, mert nagyon képmutató dolog.
Ennek örülj, hogy a férjed szereti a családod. De értem a problémád! Velem is ezt csinálta anyósom. Azt, hogy nem örült és nem is titkolta. Le is akart beszélni a fia háta mögött. Az esküvő napján olyan búval ba$zott feje volt... Minden fényképen olyan kb és a fia kezét szorongatja a képeken sírásra álló arccal! Azt is mondta még előtte napokban, hogy moooost már csaladtag leszek. Mondom: csak most? 6 év után csak mert elvesz? Mert úgy írt be a telefonba hogy teljes nevemmel mint egy idegen és akkor szembesültem vele, hogy ennyire... ennyire nem birja a pofám. Hogy még csak a keresztnevem sem elég beírni! Direkt kérdeztem, hogy sok ilyen nevű ismerőse van, hogy fel kell tüntetni melyik is vagyok? Mondja nem! Á értem én, mindent értek! Aztán átírta előttem menyemre. Pffff! Minek? Úgyse hiszek el neki már semmit és nem is érdekel! Átírtam én is...
Na csak ennyire akarta, hogy a fia elvegyen. Az esküvőnk napja neki gyásznap volt.
Kedves Utolsó válaszoló!
Igen,valami hasonló cipőben járunk... nagyon nehéz helyzet ez. Az én családommal mindkettőnknek mázlija van, es valószínűleg azért is olyan nehéz elfogadnom ezeket a húzásokat az ő családjától, mert nagyon másak, mint amiben én felnőttem. Itt talán tényleg csak a leszarás segíthet.... sok erőt kívánok neked is hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!