Anyósom nem akar látni minket húsvétkor, ez normális?
Sz utazást tegnap találta ki, hogy ők inkább az üres lakásban akarnak húsvétozni, ahelyett, hogy velünk talalkoznának.
Örülök, hogy sokak számára ez egyszerű dolog, nagyon jó nektek, hogy így tudjátok kezelni, én erre képtelen vagyok. Nem tudom, miért nem csíp, de valami baja van velem, mióta a fia menyasszonya vagyok.
Amúgy ezer oka lehet, hogy az üres lakásba akarnak menni. Először is, nem biztos, hogy egyedül lesznek, ha a lányuk közelében van az a lakást, akkor valószínűleg együtt töltik a húsvétot.
Amúgy meg talán kifestik, bebútorozzák azt a lakást, vagy csak sétálnak a környéken, felfedezik milyen az a városrész, ha eddig nem ismerték, vagy beköszönnek az új szomszédnak, vagy csak élvezik az új, üres lakásukat. Miért olyan hihetetlen ez? Nem azért vették, hogy soha ne menjenek oda.
Eleve miért húsvétkor kell odaadni a meghívót?
Bocs, kérdező, de pl ezen az "ünnepen" engem sem találnál otthon, mert elhúzunk a francba valami nyugis helyre, és ezen az sem változtatna, hogyha xyz a gyászjelentését hozná.
Fú, én úgy örülnék ennek.
Mi kölcsönösen nem szeretjük egymást, de a fiához úgy ragaszkodik, ha nem úgy megy, ahogy ő kitalálta, parália, lelki zsarolás, mártíromság. Párom meg nem akar menni, nem érzi ott jól magát, de bűntudata lesz attól mit az anyja csinál, és haza somfordál.
Amiből meg mindig az van, hogy szrnak a fejére, és velem akar állandóan telefonálni, azt hallgatom, hogy hiányzom, várja, hogy hazajöjjön....
Nézőpont kérdése.
Lehet, hogy ha találkoznátok így is, mert megkövetelné, és mellé undok lenne, hamar oda jutnál mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!