Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom nem akar látni minket...

Anyósom nem akar látni minket húsvétkor, ez normális?

Figyelt kérdés
Pár hónap múlva lesz az esküvőnk, amivel kapcsolatban anyósom nagyon furcsán viselkedik. Mióta megvolt a lánykérés, azóta egy kedves szava sincs hozzám. Addig azért úgy ahogy kijöttünk.. Megbeszéltük előre, hogy húsvétkor adjuk át nekik, a sógornőmnek és a többi rokonnak is a meghívót. Erre ma közölte, hogy ők inkább elutaznak, a sógornőmhöz közel vettek egy lakást egy nagyvárosban (szándékosan nem írom, hol, hogy ne legyen ez felismerhető),és inkább odamennek húsvétkor. Ebből kifolyólag mi nem fogunk találkozni, a meghívót küldjük el nekik postán, ez volt a válasz. Borzasztóan rosszul esik, hogy így viselkedik velem, de a legrosszabb, hogy a vőlegényem elintézte egy vállrándítással, mondván úgyis utál hazamenni, legalább többet leszünk az én családommal, mert ott viszont nagyon szeret lenni. Ti mit tennének a helyemben?
2022. ápr. 9. 20:03
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
75%
Örülj neki. Miért akarnál te egy anyád korabeli nővel beszélgetni, időt tölteni? A saját korosztályoddal foglalkozz, ha barátkozni akarsz.
2022. ápr. 9. 20:59
 12/45 A kérdező kommentje:

Sz utazást tegnap találta ki, hogy ők inkább az üres lakásban akarnak húsvétozni, ahelyett, hogy velünk talalkoznának.

Örülök, hogy sokak számára ez egyszerű dolog, nagyon jó nektek, hogy így tudjátok kezelni, én erre képtelen vagyok. Nem tudom, miért nem csíp, de valami baja van velem, mióta a fia menyasszonya vagyok.

2022. ápr. 9. 21:00
 13/45 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy ezer oka lehet, hogy az üres lakásba akarnak menni. Először is, nem biztos, hogy egyedül lesznek, ha a lányuk közelében van az a lakást, akkor valószínűleg együtt töltik a húsvétot.

Amúgy meg talán kifestik, bebútorozzák azt a lakást, vagy csak sétálnak a környéken, felfedezik milyen az a városrész, ha eddig nem ismerték, vagy beköszönnek az új szomszédnak, vagy csak élvezik az új, üres lakásukat. Miért olyan hihetetlen ez? Nem azért vették, hogy soha ne menjenek oda.

2022. ápr. 9. 21:03
 14/45 anonim ***** válasza:
79%
Nyilván azért vették a lakást, hogy használják. Nem te vagy a világ közepe, nem minden miattad történik. Néhány menyasszony képes azt hinni, hogy az ő esküvője a világ fő eseménye, és minden akörül forog.
2022. ápr. 9. 21:33
 15/45 anonim ***** válasza:
56%
Mit izgat, hogy csíp-e az anyós vagy nem csíp? Nem hozzá mész feleségül! Itt sokkal inkább az a helyzet, hogy te nem csíped őt! Szegény vőlegényed! Sikerült egy éretlen, hisztis ***-ba beletrafálnia!
2022. ápr. 9. 21:50
 16/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves, segítőkész válaszokat. A többieknek pedig azt üzenem, hogy én itt nem minősítettem senkit, tanácsot kértem. Titeket minősít, ahogy személyeskedtek, sértegettek, holott semmit sem tudtok rólam és az életemrol stb.
2022. ápr. 9. 21:55
 17/45 anonim ***** válasza:
95%
Onnan kell nézni, hogy ennyivel több időtök marad bármi kellemesebb programra.
2022. ápr. 9. 21:57
 18/45 anonim ***** válasza:
92%

Eleve miért húsvétkor kell odaadni a meghívót?

Bocs, kérdező, de pl ezen az "ünnepen" engem sem találnál otthon, mert elhúzunk a francba valami nyugis helyre, és ezen az sem változtatna, hogyha xyz a gyászjelentését hozná.

2022. ápr. 10. 07:04
 19/45 anonim ***** válasza:
93%
Becsüld meg ezt a férfit.
2022. ápr. 10. 09:20
 20/45 anonim ***** válasza:
90%

Fú, én úgy örülnék ennek.

Mi kölcsönösen nem szeretjük egymást, de a fiához úgy ragaszkodik, ha nem úgy megy, ahogy ő kitalálta, parália, lelki zsarolás, mártíromság. Párom meg nem akar menni, nem érzi ott jól magát, de bűntudata lesz attól mit az anyja csinál, és haza somfordál.

Amiből meg mindig az van, hogy szrnak a fejére, és velem akar állandóan telefonálni, azt hallgatom, hogy hiányzom, várja, hogy hazajöjjön....

Nézőpont kérdése.

Lehet, hogy ha találkoznátok így is, mert megkövetelné, és mellé undok lenne, hamar oda jutnál mint én.

2022. ápr. 10. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!