Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
A párommal mindketten 24 évesek vagyunk, ő külön lakik a szüleitől. Ennek ellenére szinte egész nap náluk van amikor szabadideje van, általában elég kevés időt töltünk együtt, jellemzően csak esténként. Nagyon sokszor eltervezünk valamit, hogy ide megyünk, vagy ezt csináljuk, de az anyós mindig keresztbe húzza a számìtásokat, mert ezt kell neki csinálni, meg ide kell menni, mert ő nem szeret egyedül menni sehova. Abban a kevés időben is amit együtt töltünk, minimum egyszer, de van hogy többször telefonál az anyukájával. Borzasztóan zavar, hogy folyamatosan azt érzem én soha nem leszek elég fontos és soha nem érhetek a kedves mama nyomába. Legtöbbször próbálok úgy csinálni, mint akit nem zavar, de nagyon sokszor összevesztünk már ezen, és semmi nem változik. Ő azt mondja meg van kötve a keze és nem tehet róla, hogy programokat szerveznek neki, de bárhogy próbálom figyelmen kívül hagyni, nem megy. Szerintetek én reagálom túl, vagy ez már tényleg sok?2022. márc. 11. 10:23
1/15 anonim válasza:
Nem reagálod túl. Ez a pali lapát.
3/15 anonim válasza:
Kitenném anyucikájánál, jó neki ott a szoknyája alatt és örökre viszlát.
5/15 anonim válasza:
Pár hónapja pontosan ugyanezt, pontosan ugyanígy kérdezte valaki itt...
7/15 anonim válasza:
Volt ilyen pasim. Még amikor nagy nehezen el is indultunk valahova kettesben, akkor is be kellett ugrani az anyjához odafelé és visszafelé is. Sajnos tapasztalatból azt mondom, hogy nem érdemes az ilyen emberrel foglalkozni, mert ez nem lesz jobb.
8/15 anonim válasza:
Nekem volt egy exem, aki két utcára lakott az anyjától, az anyjának kulcsa volt a lakásához is. Épp a reggeli szex után voltunk, mikor anyuka belépett az ajtón, hogy megkérje a pici fiát, menjen vele a piacra, mert cipekedni kell. Akár megtehette volna, hogy odatelefonál, de neki inkább ránk kellett nyitnia. Ezen felül munka után minden nap anyucihoz ment, mert anyuci nem dolgozott és minden napja abból állt, hogy ötfogásos vacsorával várt a pici fiát. Ezt is elengedtem egy darabig, egészen addig, míg egyszer közölte vele, hogy ha majd együtt élünk, nekem is ez lesz a dolgom még munka mellett is. Nem sokáig tartott a kapcsolat...
10/15 anonim válasza:
Naptár nélkül is tudni lehet, hogy péntek van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!