Én vagyok még túl érzékeny a hormonok miatt vagy most ez normális?
Figyelt kérdés
Elmentünk a babával sétálni babakocsival, hogy aludjon egy jót mert az éjszakánk borzalmas volt. Óránként kelt. Jön a foga. 😖 Apósom kitalálta hogy ő látni akarja a babát és útközben megtalált. Először úgy akart beszélgetni hogy jön mellettünk kocsival. 😤 szerencsére férjem rászólt. Utána leparkolta az autót és jött velünk. De végig azon volt hogy felébressze a babát. Most fel kellett volna ébresszem és odaadjam neki vagy mi? Nekem ilyen eszembe se jutott. Nem bazári majom szegénykém. Nem azért szültem hogy mutogassam. Ő is egy picike ember és vannak jogai meg érzései. 😕 úgy felidegesített, vagy 2 óra kellett mire megnyugodtam. Amúgy van bőven előzménye a dolognak.2022. febr. 12. 21:14
1/16 anonim válasza:
Nalunk is a nagyszülők azt hiszik hogy valami kis babzsák akit oda raknak ahova akarnak, meg felébreszthetik, áh nem is tudom hogy írjam le. Persze ha felkeltik és sír (ő is fogzik), akkor elhuznak a közeléből is...meg is romlott a kapcsolat mióta úgy viselkednek, mintha a saját gyerekük születését élnék újra. Állandóan kézben van baba, belemásznak az arcába, meg ugyanazt a 4 bugyuta sztorit szajkózzák ezredszerre.
Szóval vagy nálam is tültengenek a hormonok vagy nálad is túllő a célon após.
2/16 anonim válasza:
Azt értem, hogy nem tetszett, hogy fel akarta ébreszteni (pöckölgette az arcát vagy mi?), de ezen utána 2 órát puffogtál?
4/16 anonim válasza:
Ha gyerek születik a családba mindenki egy kicsit megőrül. Az anyák túlféltenek, sok nagyszülő meg hirtelen túl lelkes lesz.
5/16 anonim válasza:
Az érthető, hogy nem ébresztetted fel a gyereket, de órákig puffogni azért túlzás és felesleges.
7/16 anonim válasza:
Azért órákig idegeskedni nem éppen egészséges, úgy látszik te még nem tanultad meg leszarni, vagyis elengedni a dolgokat.
8/16 anonim válasza:
Utálod az apóst, na. Mit jelent az, hogy "végig azon volt, hogy felébressze"?
9/16 anonim válasza:
Kétlem hogy ezzel fel akarta volna valoban ébreszteni.
10/16 anonim válasza:
Alvó babát akkor sem keltek fel
Lesz alkalom elég sok,hogy tudjanak unokázni,hidd el nem veled van a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!