Én vagyok még túl érzékeny a hormonok miatt vagy most ez normális?
Evő , alvó, szaró, baszó embert nem zavarunk, ez alapszbály.
Nyugodtan mond meg így legközelebb
És gondolj bele abba, hogy a csávója sem fogja ezt sokáig elviselni, előbb vagy utóbb elege lesz belőle és elhagyja szépen. 😭😭
Kedves Kérdező.
Úgy gondolom, hogy tényleg kicsit túl gondoltad, de meg tudlak érteni. Egy alvó babát (sem akármilyen embert, hacsak nincsen rá okunk) nem ébreszünk fel. Após lehetne kicsit megértőbb. Beszéljétek meg vele, hogy el hiszitek, hogy nagyon lelkes, de egy picit fogja vissza magát. Ha értelmes ember, akkor képes lesz megérteni.
Nem reagáltad túl kérdező, csak mivel te is fáradt vagy és a hormonok is biztosan még... Szóval emiatt nehezebben kezelted ezt a szitut.
Nekem is ilyen apám, karácsonykor csak úgy dobálta volna a gyereket a családtagok között fotózkodáskor, hogy mindenkivel legyen közös képe, mintha csak valami kelléktárgy lenne.
Maximálisan igazad van!
Ennyire pedig azért húzott fel a dolog, mert kimerült vagy és a hormonok is elborítottak.
Kitartás! Jobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!