Anyósom nem akar látni minket húsvétkor, ez normális?
Kérdező, szerintem is, ha már nem jó a viszony, akkor ez a legjobb variáció, ami most van Nálatok. Vőlegényedet nem eszi a lelkifurdalás (miért is enné, ha egészséges lelkű, a dolgokat reálisan látó pasi). Koncentráljatok kettőtökre, építsétek majd fel a saját életeteket. Családozni pedig ott van a Te családod, ahol semmi sem kényszeres, ahol jól érzed magad Te is és a párod is.
Visszatérve a húsvétra, tényleg nincs értelme így találkozni sem, meghívók nélkül sem lenne értelme, de így sem. Jól írta valaki, postán intézzétek, és örüljetek a 4 napos ünnepnek. Azon meg ne lamentálj, hogy miért nem szeretnek, tudod, nem szerethet mindenki. Ne rágd magad ezen egy percig sem, figyelj azokra, akik szeretnek, ők az életed részei.
Én csak azt nem értem, ha a sógórnőnek is személyesen tervezitek átadni a meghívót, aki közelében vett lakást a leendő anyós, akkor miért nem lehet ott átadni neki?
AMúgy meg mi esik rosszul? Hogy húsvétkor elmernek utazni?
Ja tudom. Azt szeretnéd, hogy a családi történelembe úgy kerüljön be az idei húsvét, hogy "az ünnep, amikor átvettük az esküvői meghívót". Értsd már meg, ez csak neked olyan fontos, másoknak nem.
"Mert az ország másik végében lakunk, mint ahol sógornőm. "
Na de azt írod, hogy húsvétkor átadjátok a sógórnőnek is a meghívót. Akkor most nem ti mentek a sógórnőhöz?
27es: így nyilván neki se fogjuk odaadni, mert anyóséknál találkoztunk volna mindannyian, ahogy az elmúlt években mindig húsvétkor így volt.
A vőlegényem sajnos ragaszkodik ahhoz, hogy meghívjuk őket, mert ez az egy családja van, kicsi is a családjuk és anyós már a nagy részével annyira összeveszett, hogy alig tartják valakivel onnan a kapcsolatot, így az ő részéről kevés családtag lesz eleve ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!