Mennyi normális hogy közlik mikor mennek wc-re?
Figyelt kérdés
Mar 13 éve együtt vagyunk férjemmel. Azóta van ez hogy apósomék közlik mikor mennek nagy wc-re. De őszintén, ki a sz.rt érdekel? Először azt hittem rosszul hallok. De folyton mindig visszatér ha ott vagyunk náluk. Most ők voltak itt nálunk. Szörnyű de tényleg. Miért közlik egy 65 éves h wc-re megy? Ha előre nem mondja akkor utólag h sikerült neki. Borzalom de tényleg. Férjemnek mondtam h ez elég fura szerintem. Ő már többször rájuk szólt h előttem ezt ne csinálják. A pukikat is van h közlik akkor is ha nem veszi észre az ember. Szerintem ez kicsit aberrált dolog. Csinaljak ha ketten vannak de miért mások előtt2022. márc. 17. 18:33
1/42 anonim válasza:
Megnézném egy zacskó popcorn mellett ezeket a jeleneteket!😂 Mind egy amcsi vígjátékban!😂😂
2/42 anonim válasza:
Ez annak a jele, hogy teljesen befogadtak a családba :D
3/42 anonim válasza:
Gondolom azért hogy ne keresse ne zavarja őket senki, illetve hogy utána pár percig ne menj te se, mert budos lesz. Abszolút nem látok ebben problemat, pedig én a családom szerint egy nagyon konzervatív ember vagyok. 😂
4/42 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom....kisfiunk pelust és felment emeletre kakilni erre jön apósom h sikerült neki? Mondom meg nem. Mert neki sikerült és mosolyog....hat engem rohadtul ez nem érdekel de tenyleg
2022. márc. 17. 18:47
5/42 anonim válasza:
Nem mások előtt csinálják, a csaladjukban. Te is a része vagy.
Irigyellek a problemaid miatt.
7/42 anonim válasza:
Oké, család, de akkor is...jó h nem nyitott ajtónál durrant após, hát ki ne maradjon a család az eseményből. Fényképet ne mutasson a produktumról? Lehetne vicces kis családi hagyomány, h megnézik, kié nagyobb. Jesszus.
8/42 anonim válasza:
Boooooorzalom. Hát ilyet, komolyan bOOoooOooOorzalom.
Gondolom azért mondják mert nem otthon vannak. Tudd hogy hova mennek a házadban, és ne nyiss rájuk miközben a dolgukat végzik.
9/42 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem para. Mi a férjemmel szoktuk megbeszélni, hogy huh de jót kakkantottunk 😅 anyám simán poénkodik pukival férjem és előttem (huh, lencsét ettem, mi lesz ebből stb)
Mi ilyen család vagyunk, ezek szerint ti is, kivéve téged.
10/42 anonim válasza:
Hát én se lennèk nàlad jó vendég 😂kakilni nem tudok idegen helyen, de ha pisilnem kell simán közlöm, hogy el mehetek mosdóra...?Azt gondolnak amit akarnak, nem rèszletezem hogy kezet mosok, vagy pisilek, de azért jelentem be, hogy tudjàk foglalt. Nem mindenhol zàrható a wc ajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!