Mar 13 éve együtt vagyunk férjemmel. Azóta van ez hogy apósomék közlik mikor mennek nagy wc-re. De őszintén, ki a sz.rt érdekel? Először azt hittem rosszul hallok. De folyton mindig visszatér ha ott vagyunk náluk. Most ők voltak itt nálunk. Szörnyű de tényleg. Miért közlik egy 65 éves h wc-re megy? Ha előre nem mondja akkor utólag h sikerült neki. Borzalom de tényleg. Férjemnek mondtam h ez elég fura szerintem. Ő már többször rájuk szólt h előttem ezt ne csinálják. A pukikat is van h közlik akkor is ha nem veszi észre az ember. Szerintem ez kicsit aberrált dolog. Csinaljak ha ketten vannak de miért mások előtt
Hát elhiszem hogy téged zavar, de ezzel meg kell tanulnod együtt élni.
Ha a bácsika 65 éve bejelenti mikor megy wc-re, akkor ezen te már nem tudsz változtatni
2022. márc. 17. 19:31
12/42 anonim válasza:
Nagyon egyszerű sokkal jobb előre közölni és akkor tudod mintha ne adj isten keresnek és vissza kell üvölteni hogy szarok éppen pillanat
2022. márc. 17. 19:34
13/42 anonim válasza:
Apám: Na megyek kakkantani
Bátyám: Elmegyek szarni, senki ne jöjjön a vécé közelébe se
Párom: Szarnom kell
Én: Elmegyek kakilni (mondjuk én nőként csak a páromnak jelentem be :D)
Szerintem csak xard le. Ne szószerint. ;)
2022. márc. 17. 19:36
14/42 anonim válasza:
Azért közli, hogy ne nyissanak rá a művelet végzése közben. Azt gondoltam, hogy ez egyértelmű, de ezek szerint nem az.
2022. márc. 17. 19:37
15/42 mantis religiosa válasza:
Ettől nagyobb nagyon bajod ne legyen az életben. Bár úgy tűnik, eléggé borsószem-királykisasszony lehetsz. 😃😃
2022. márc. 17. 19:49
16/42 anonim válasza:
Teljesen normális szokás, csak te vagy prűd túlzottan. 😂😂
2022. márc. 17. 19:54
17/42 anonim válasza:
Ne tedd már magad kérdező ennyire, teljesen normális.
2022. márc. 17. 19:54
18/42 anonim válasza:
Mi is szoktuk mondani. Nyilván nem úgy, hogy szarni megyek, hanem hogy wcre/mosdóba megyek stb. Van hogy valaki keres valakit, akkor egyszerűbb előre közölni (szeritem) mint ordítani a wcbol hogy szaroook. Vagy pl valaki ne kezdje el vadul tépni az ajtót, ezért is közöljük. Így tudják, hogy foglalt a mosdó.
Ennyi
2022. márc. 17. 20:02
19/42 anonim válasza:
Nekem tetszene mert mókás :D talán szorulásom se lenne kivételesen egy ilyen laza helyen!
Mi a férjemmel szoktunk szólni ha megyünk kakilni, mert szerintem fura csak felállni és eltűnni jó sok időre.
2022. márc. 17. 20:06
20/42 anonim válasza:
13 éve vagytok együtt és tényleg most kezdett el zavarni? Vagy nem szoktad már meg? Illetve nem tudtál még egy frappáns választ rittyenteni neki?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!