Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyi normális hogy közlik...

Mennyi normális hogy közlik mikor mennek wc-re?

Figyelt kérdés
Mar 13 éve együtt vagyunk férjemmel. Azóta van ez hogy apósomék közlik mikor mennek nagy wc-re. De őszintén, ki a sz.rt érdekel? Először azt hittem rosszul hallok. De folyton mindig visszatér ha ott vagyunk náluk. Most ők voltak itt nálunk. Szörnyű de tényleg. Miért közlik egy 65 éves h wc-re megy? Ha előre nem mondja akkor utólag h sikerült neki. Borzalom de tényleg. Férjemnek mondtam h ez elég fura szerintem. Ő már többször rájuk szólt h előttem ezt ne csinálják. A pukikat is van h közlik akkor is ha nem veszi észre az ember. Szerintem ez kicsit aberrált dolog. Csinaljak ha ketten vannak de miért mások előtt
2022. márc. 17. 18:33
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
48%

Hát elhiszem hogy téged zavar, de ezzel meg kell tanulnod együtt élni.

Ha a bácsika 65 éve bejelenti mikor megy wc-re, akkor ezen te már nem tudsz változtatni

2022. márc. 17. 19:31
 12/42 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon egyszerű sokkal jobb előre közölni és akkor tudod mintha ne adj isten keresnek és vissza kell üvölteni hogy szarok éppen pillanat
2022. márc. 17. 19:34
 13/42 anonim ***** válasza:
86%

Apám: Na megyek kakkantani

Bátyám: Elmegyek szarni, senki ne jöjjön a vécé közelébe se

Párom: Szarnom kell

Én: Elmegyek kakilni (mondjuk én nőként csak a páromnak jelentem be :D)

Szerintem csak xard le. Ne szószerint. ;)

2022. márc. 17. 19:36
 14/42 anonim ***** válasza:
81%
Azért közli, hogy ne nyissanak rá a művelet végzése közben. Azt gondoltam, hogy ez egyértelmű, de ezek szerint nem az.
2022. márc. 17. 19:37
 15/42 mantis religiosa ***** válasza:
74%
Ettől nagyobb nagyon bajod ne legyen az életben. Bár úgy tűnik, eléggé borsószem-királykisasszony lehetsz. 😃😃
2022. márc. 17. 19:49
 16/42 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen normális szokás, csak te vagy prűd túlzottan. 😂😂
2022. márc. 17. 19:54
 17/42 anonim ***** válasza:
76%
Ne tedd már magad kérdező ennyire, teljesen normális.
2022. márc. 17. 19:54
 18/42 anonim ***** válasza:
54%

Mi is szoktuk mondani. Nyilván nem úgy, hogy szarni megyek, hanem hogy wcre/mosdóba megyek stb. Van hogy valaki keres valakit, akkor egyszerűbb előre közölni (szeritem) mint ordítani a wcbol hogy szaroook. Vagy pl valaki ne kezdje el vadul tépni az ajtót, ezért is közöljük. Így tudják, hogy foglalt a mosdó.

Ennyi

2022. márc. 17. 20:02
 19/42 anonim ***** válasza:
53%

Nekem tetszene mert mókás :D talán szorulásom se lenne kivételesen egy ilyen laza helyen!

Mi a férjemmel szoktunk szólni ha megyünk kakilni, mert szerintem fura csak felállni és eltűnni jó sok időre.

2022. márc. 17. 20:06
 20/42 anonim ***** válasza:
40%
13 éve vagytok együtt és tényleg most kezdett el zavarni? Vagy nem szoktad már meg? Illetve nem tudtál még egy frappáns választ rittyenteni neki?
2022. márc. 17. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!