Mennyi normális hogy közlik mikor mennek wc-re?
Figyelt kérdés
Mar 13 éve együtt vagyunk férjemmel. Azóta van ez hogy apósomék közlik mikor mennek nagy wc-re. De őszintén, ki a sz.rt érdekel? Először azt hittem rosszul hallok. De folyton mindig visszatér ha ott vagyunk náluk. Most ők voltak itt nálunk. Szörnyű de tényleg. Miért közlik egy 65 éves h wc-re megy? Ha előre nem mondja akkor utólag h sikerült neki. Borzalom de tényleg. Férjemnek mondtam h ez elég fura szerintem. Ő már többször rájuk szólt h előttem ezt ne csinálják. A pukikat is van h közlik akkor is ha nem veszi észre az ember. Szerintem ez kicsit aberrált dolog. Csinaljak ha ketten vannak de miért mások előtt2022. márc. 17. 18:33
41/42 anonim válasza:
Hát szerintem nincs ebben semmi. Mondjuk ebéd közben még soha senki nem állt fel hogy megy kakilni. Viszont férjemmel mi mindig mondjuk a másiknak hogy megyek pisilni vagy megyek a dolgomra. Nem zárjuk a wc ajtót kulcsra, de így nem nyitunk rá egymásra. Meg amúgyis a férjem hosszasan elidőzik bent és így legalább nem keresem hogy hol van. Azt hozzáteszem hogy mi elég diszkrétek vagyunk ezekben a témákban.
42/42 anonim válasza:
Most olyat fostam, úgy kellett leszállni a budiról mint a férfivázas bringáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!