Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyi normális hogy közlik...

Mennyi normális hogy közlik mikor mennek wc-re?

Figyelt kérdés
Mar 13 éve együtt vagyunk férjemmel. Azóta van ez hogy apósomék közlik mikor mennek nagy wc-re. De őszintén, ki a sz.rt érdekel? Először azt hittem rosszul hallok. De folyton mindig visszatér ha ott vagyunk náluk. Most ők voltak itt nálunk. Szörnyű de tényleg. Miért közlik egy 65 éves h wc-re megy? Ha előre nem mondja akkor utólag h sikerült neki. Borzalom de tényleg. Férjemnek mondtam h ez elég fura szerintem. Ő már többször rájuk szólt h előttem ezt ne csinálják. A pukikat is van h közlik akkor is ha nem veszi észre az ember. Szerintem ez kicsit aberrált dolog. Csinaljak ha ketten vannak de miért mások előtt
2022. márc. 17. 18:33
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor munka előtt szarok egyet gyerekek!
2022. márc. 17. 20:59
 32/42 anonim ***** válasza:
95%
Ami azt illeti,mi sem szoktuk egymásnak konkrétan bejelenteni,hogy sz@rni megyünk. Én speciel azt szoktam mondani,hogy ne keressetek,elmegyek wc-re. Néha a kislányomnaknszoktam mondani,hogy anya kakil,csak hogy ne keressen mindenhol a lakásban,ha csak ketten vagyunk otthon. Azért kiváncsi lennék, ha felállnék egy családi ebéd közben,és kijelenteneém,hogy hú most megyek kábelt fektetni,ki folytatná az enédet. (Hát én nem biztos). Meg véleményem szerint ezt előtte,vagy utána kell elintézni. De kinek mi.
2022. márc. 17. 22:26
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Nézd madarat tollárol embert barátjáról megkérdezted öt barátnődet és ők bologattak (vagy mert tudták hogy előbb szadulnak vagy tényleg egyet értettek veled de azért ez nem kutatási alap kb mintha megkérdeznél öt embert Afrikában hogy szerintük milyen szinu az ember általában. Kérdezted írták sokan hogy nem fura ha azt akarod hogy írjuk azt hogy fura legközelebb írd a kérdésbe bele hogy csak azok írjanak akik szerint fura
2022. márc. 17. 23:22
 34/42 anonim ***** válasza:
90%
Mibe telik megmondani nekik, hogy nem vagyunk rá kíváncsiak, elnézést?
2022. márc. 17. 23:55
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
65 évesen már nagy kincs a szarni tudás....főleg úgy, hogy rengeteg a vastagbél tumor, ami miatt rengetegen kerülnek bélelzáródás miatt műtétre, aztán sok esetben megkapják a sztómát. Szóval, örülnek, hogy tudnak még hagyományos módon szarni, és nem okádják szájon át.
2022. márc. 18. 06:50
 36/42 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon ellentmondásosak az emberek. Mert ha sikerül akkor belinkelem a kérdést ami itt volt, arról szólt hogy hogyan mondják a nagyWC-t az emberek. A többség azt írta hogy minek ezt bejelenteni hiszen senki se kíváncsi arra hogy te miért mész WC-re. Erre itt mindenki igazat ad az apósnak.

Szerintem ha háziasszonyt (tehát a ebben az esetben a kérdezőt) zavarja higy bejelenti valaki hogy sz@rni megy akkor viselkedjen már annyira hogy visszavesz egy kicsit. De nincs másokra tekintettel az após akkor se ha másnál van. Ha eddig ilyen volt és ezt ő mókásnak tartja akkor nem lehet tenni ellene csak elviselni, vagy ritkábban áthívni.

2022. márc. 18. 13:09
 37/42 anonim ***** válasza:
90%
Ha anyumék vagyok és megyek wc re, mondom hogy na most.. Megyek. 😆Ha anyosék vagyok, ott is mondom,ha valamelyik tesómnál vagyok ott is bejelentem, de fordítva is, ha itt vannak ők.😆Hozzá is tesszük ha olyan van hogy huu, most ne menj egy darabig. 🤣Ja, és ha itthon vagyunk, és nekem úgy kell wc znem, akkor kiküldök addig mindenkit a házból.Ez van, mi ilyenek vagyunk.
2022. márc. 19. 20:16
 38/42 anonim ***** válasza:
64%

"Ja, és ha itthon vagyunk, és nekem úgy kell wc znem, akkor kiküldök addig mindenkit a házból."

Jó nagy kamu. 😂😂

2022. márc. 19. 20:51
 39/42 anonim ***** válasza:
46%
37. A te családod ilyen. Értjük. De jó lenne felfogni az olyan embereknek mint ti hogy másokat nem biztos hogy érdekli hogy te pontosan mit fogsz csinálni a WC-n. Miért kell egyáltalán elmondani hogy mit fogsz bennt csinálni?
2022. márc. 20. 10:02
 40/42 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező annyira sznob vagy, hogy hihetetlen..13 év alatt nem tudtad megszokni?
2022. márc. 24. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!