Mennyi normális hogy közlik mikor mennek wc-re?
Figyelt kérdés
Mar 13 éve együtt vagyunk férjemmel. Azóta van ez hogy apósomék közlik mikor mennek nagy wc-re. De őszintén, ki a sz.rt érdekel? Először azt hittem rosszul hallok. De folyton mindig visszatér ha ott vagyunk náluk. Most ők voltak itt nálunk. Szörnyű de tényleg. Miért közlik egy 65 éves h wc-re megy? Ha előre nem mondja akkor utólag h sikerült neki. Borzalom de tényleg. Férjemnek mondtam h ez elég fura szerintem. Ő már többször rájuk szólt h előttem ezt ne csinálják. A pukikat is van h közlik akkor is ha nem veszi észre az ember. Szerintem ez kicsit aberrált dolog. Csinaljak ha ketten vannak de miért mások előtt2022. márc. 17. 18:33
21/42 A kérdező kommentje:
Ha vki csinalja a párjával csinalja de én a menye vagyok semmi verrokonsag nem füz hozzá halisten....a mi családunkban ez nem szokás pedig vagyunk jogában. És ök van h ebédnél is beszélnek róla meg felall ebéd közben h megy wc-re. Lehet zárni a wc-t. És lehet mondani h foglalt. Én sosem járok a lenti wc-re ahova ök.....mi a fentiek járunk ha ott vagyunk. Én már arra gondoltam h ez vmi fétis náluk. Többször szobáját évek alatt h erről beszélnek és viccesnek talaljak
2022. márc. 17. 20:33
22/42 A kérdező kommentje:
Ja és volt h barátnőmnek meséltem ök azt mondtak pl nem evilágiak. De biztos ők is prüdek meg akkor az ő családjaik is....akkor már elég sok prüd el a vilagon
2022. márc. 17. 20:34
23/42 anonim válasza:
És a baràtnőd tud írni? Kérd meg írja le amit mondani akarsz, mert amit idehànytàl senki nem érti meg.
24/42 anonim válasza:
"Miért közli egy 65 éves h wc-re megy?"
Mert neki már ez a legnagyobb öröme az életében.
(Ha sikerül.)
25/42 anonim válasza:
Az egyik gyerekem ordítva szokta közölni (már majdnem 20 éves), hogy ő megy sz.rni. SOHA senkit nem hallott ilyet mondani. Eleinte kértem, hogy hagyja abba vagy legalább mondja azt, hogy kakilni megy. Most meg már röhögök rajta. Különbözőek vagyunk.
26/42 A kérdező kommentje:
Nem az a bajom h azt mondja h wc-re megy hanem h szarni megy. Itt senki nem olvassa el amit írok? Én is van h szólok h mosdóba megyek....
2022. márc. 17. 20:49
27/42 A kérdező kommentje:
Kedves 25-is de az a gyereked....nekem az apósom és nem érdekel ez a tevekenysege
2022. márc. 17. 20:49
28/42 A kérdező kommentje:
Baratnőimnek meséltem, 5-nek tehát mind az 5-nek a ferje prüd...
2022. márc. 17. 20:52
29/42 anonim válasza:
Időseknek fontos a jó bélműködés. Hogy minek közli ezt, hát, fene tudja. Mi nem szoktuk 😃
30/42 A kérdező kommentje:
Meg mint írtam van h ebédnél mondják mikor meg más eszik
2022. márc. 17. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!