Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyi normális hogy közlik...

Mennyi normális hogy közlik mikor mennek wc-re?

Figyelt kérdés
Mar 13 éve együtt vagyunk férjemmel. Azóta van ez hogy apósomék közlik mikor mennek nagy wc-re. De őszintén, ki a sz.rt érdekel? Először azt hittem rosszul hallok. De folyton mindig visszatér ha ott vagyunk náluk. Most ők voltak itt nálunk. Szörnyű de tényleg. Miért közlik egy 65 éves h wc-re megy? Ha előre nem mondja akkor utólag h sikerült neki. Borzalom de tényleg. Férjemnek mondtam h ez elég fura szerintem. Ő már többször rájuk szólt h előttem ezt ne csinálják. A pukikat is van h közlik akkor is ha nem veszi észre az ember. Szerintem ez kicsit aberrált dolog. Csinaljak ha ketten vannak de miért mások előtt
2022. márc. 17. 18:33
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Ha vki csinalja a párjával csinalja de én a menye vagyok semmi verrokonsag nem füz hozzá halisten....a mi családunkban ez nem szokás pedig vagyunk jogában. És ök van h ebédnél is beszélnek róla meg felall ebéd közben h megy wc-re. Lehet zárni a wc-t. És lehet mondani h foglalt. Én sosem járok a lenti wc-re ahova ök.....mi a fentiek járunk ha ott vagyunk. Én már arra gondoltam h ez vmi fétis náluk. Többször szobáját évek alatt h erről beszélnek és viccesnek talaljak
2022. márc. 17. 20:33
 22/42 A kérdező kommentje:
Ja és volt h barátnőmnek meséltem ök azt mondtak pl nem evilágiak. De biztos ők is prüdek meg akkor az ő családjaik is....akkor már elég sok prüd el a vilagon
2022. márc. 17. 20:34
 23/42 anonim ***** válasza:
46%
És a baràtnőd tud írni? Kérd meg írja le amit mondani akarsz, mert amit idehànytàl senki nem érti meg.
2022. márc. 17. 20:36
 24/42 anonim ***** válasza:
41%

"Miért közli egy 65 éves h wc-re megy?"

Mert neki már ez a legnagyobb öröme az életében.

(Ha sikerül.)

2022. márc. 17. 20:40
 25/42 anonim ***** válasza:
81%
Az egyik gyerekem ordítva szokta közölni (már majdnem 20 éves), hogy ő megy sz.rni. SOHA senkit nem hallott ilyet mondani. Eleinte kértem, hogy hagyja abba vagy legalább mondja azt, hogy kakilni megy. Most meg már röhögök rajta. Különbözőek vagyunk.
2022. márc. 17. 20:41
 26/42 A kérdező kommentje:
Nem az a bajom h azt mondja h wc-re megy hanem h szarni megy. Itt senki nem olvassa el amit írok? Én is van h szólok h mosdóba megyek....
2022. márc. 17. 20:49
 27/42 A kérdező kommentje:
Kedves 25-is de az a gyereked....nekem az apósom és nem érdekel ez a tevekenysege
2022. márc. 17. 20:49
 28/42 A kérdező kommentje:
Baratnőimnek meséltem, 5-nek tehát mind az 5-nek a ferje prüd...
2022. márc. 17. 20:52
 29/42 anonim ***** válasza:
76%
Időseknek fontos a jó bélműködés. Hogy minek közli ezt, hát, fene tudja. Mi nem szoktuk 😃
 30/42 A kérdező kommentje:
Meg mint írtam van h ebédnél mondják mikor meg más eszik
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!