Anyós szerint nem házasság a házasság gyerek nélkül. Mi a véleményetek erről?
Férjemmel 2 éve vagyunk együtt, gyerek eddig nem jött össze ilyen olyan okokból. Szerettem volna biztos körülményeket teremteni, mielőtt babát vállalunk. Nagyon megromlott a kapcsolatom a férjemmel és ugyanazt szajkózza most már mint anyósom, hogy ez nem házasság mert nem született baba.
Nekem ez rohadt rosszul esik mert sok mindenben támogattam férjem, a legnehezebb időkben is mellette voltam pedig bármikor dobbanthattam volna. Házastársak támogassák egymást, nekem ezt is jelentette eddig..
Elmondtam nekik is de mindig a gyerekkel forráznak le.
Mi az, hogy mit kell azon tanítani?? Jó isten, te amúgy magadtól vagy ennyire sötét vagy valaki azért fogja közben a kezed? Persze mert ez úgy működik, hogy “csak úgy” karikacsapásra magadba szívódik egy idegen nyelv, ha hallod itt-ott. Pffff. Láthatóan a leghalványabb sejtelmed sincs, hogy rengeteg iskolában nemes egyszerűséggel SZAR a nyelvoktatás, legyen szó német, angol vagy másról és rohadtul nem elég mindenkinek az iskolai heti pár óra idegen nyelv ahhoz, hogy lazán le tudjon vizsgázni belőle. Te tényleg valami isten háta mögötti kis bunkerben élhetsz, mert annyira életszerűtlen dolgokat írogatsz itt nagy mellénnyel és akkora istenbarma fszságokat hordasz össze, hogy ilyet egyszerűen értelmes, civilizált felnőtt ember magától nem tudna produkálni.
Amúgy kinek hiszed magad, hogy neked bárki is le kell itt vezetgesse mennyibe kerül egy gyerek nevelése?! Innen is látszik mennyire tájékozatlan vagy és életedben nem volt közöd gyerekhez, mert akinek van vagy tervez az bizony tisztában van, hogy körülbelül mennyibe is kerül ez a “buli”. Ne mások pénztárcájában turkálj, hanem inkább kezeltesd magad, mert valami nagyon nincs rendben nálad.
Soroljad persze, eddig még 300 ezernél sem tartunk,
Mennyi is a minimálbér?
És akkor még a szociális meg a családsegítő kedvezményeket nem vontad le belőle!
Babaszoba alatt mit értesz?
Másik szobába raknád a párhónapos gyereket?
Írjad azokat a számokat akkor, pörögjön a matek!
:D Ennyire futja?
Egyáltalán nem sok pénz!
Párom nővérének 3 gyereke van, 4-6 és 10 évesek.
Albérletben laknak a májbeteg élettárásával zuglóban.
A nő életébe nem dolgozott! kb max a spárban pár hónapot pénztároskodott, hogy legyen gyes.
Nem romák, mégis megvannak, nem betegek, nem csövesek!
A nőnek van valami szeretője ugyan, szóval nyitott kapcsolat lehet, de az se egy gazdag valaki.
72es jelentve!
Kultúráltan ha lehet.
Na de jó, legalább ma is tanultam valami újat, miszerint is egy gyerek aligha kerül plusz pénzbe, sőt kb már ingyé van a felnevelése, hisz ugye ott a segííly, aztán jónapot, ha valami probléma a gyerekkel, beteg, speciális fejlesztések kellenek, folyamatos gyógyszerek és társai, akkor majd megyünk a facere nyígni, hogy valaki szánjon már meg egy kis apróval, mert őfelségének sikerült épp a létminimumra potyogtatni, bele sem kalkulálva az esetleges többlet költségeket..
Lassan már oda fogunk kilyukadni, hogy neked egy Ft-ba se kerül a gyerek, sőt pénzt hoz a házhoz.😅
74 Juj jelentettél, azta most mi lesz?🤦🏻♀️😂 Meg ne haragudj, de nem te fogod nekem megmondani, hogyan beszéljek egyfelől. Másfelől pedig kulturált voltam, sőt ennél kulturáltabban és visszafogottabban aligha írhattam volna. Bár gondolom ez az eszetlen troll, aki ontja magából a sok hülyeséget, az aztán sokkal kulturáltabb ugyebár..
Te meg lehetőleg a kérdésre válaszolj, ne kötekedj.
Mekkora hülyeség arról kalkulálni gyerekvállalás előtt, hogy mi lesz a nyelvvizsgával meg a jogsival....
20 év múlva SENKI nem tudja, hogy mi lesz... Az is lehet, hogy milliárdos lesz az átlagemberből - és egy most gazdag milliomosból is lehet földönfutó. Mert pl. adócsalás miatt bukik a cége, és a magánvagyonát is viszi a NAV...
Baromság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!