Anyós szerint nem házasság a házasság gyerek nélkül. Mi a véleményetek erről?
Férjemmel 2 éve vagyunk együtt, gyerek eddig nem jött össze ilyen olyan okokból. Szerettem volna biztos körülményeket teremteni, mielőtt babát vállalunk. Nagyon megromlott a kapcsolatom a férjemmel és ugyanazt szajkózza most már mint anyósom, hogy ez nem házasság mert nem született baba.
Nekem ez rohadt rosszul esik mert sok mindenben támogattam férjem, a legnehezebb időkben is mellette voltam pedig bármikor dobbanthattam volna. Házastársak támogassák egymást, nekem ezt is jelentette eddig..
Elmondtam nekik is de mindig a gyerekkel forráznak le.
"Aki szerint a gyerek nem kerül sokba az járt mostanában bármelyik áruház gyerek részlegen?"
Nem, az a használtba jár, meg a szociális boltba, vagy megveszi a piacon, vagy a jófogásról a használtat / csereberélnek fészbuk csoportokba!
Nem csak a "prada" létezik...
"Aki szerint a gyerek nem kerül sokba az járt mostanában bármelyik áruház gyerek részlegen?"
Majd a családsegítővel olcsó lesz. Erre is lehet szülni, úgy tűnik. A ridegtartás nem sok. Ne nyafogjon, enni és inni kap, ruhája van a segítőktől. Kész vicc ez a fajta hozzáállás.
"És ételt is kukából veszel ki neki? Még ha tud is szoptatni, fél éves korban kezdődik a hozzátáplálás, onnantól legalább 18 évig te fogod etetni."
És akkor mi van, már kajára se futja, vagy beluga kaviárral indítod a hozzátáplálást?
Ne égesd már magad!
18 évre még az államfők sem tudnak tervezni, de a tudósok is max tippelni tudnak csak :D
Mi van ha 7 évesen elesik a biciklivel aztán meghal?
Vagy pár hónaposan megfullad álmába?
Erre nem is gondolsz mi?
A provokáló nagyokos aki szerint egy újszülött érkezésekor az anyatejen kívül elég néhány pelenka, az milyen jövőt szán a gyerekének.
Nyelvvizsgák, sport, egyetem?
Ja, okés majd a családsegítő meg a jóisten, hiszen ahol a bárány ott automatikusan terem a legelő.
Azért van ennyi szegény család. :(
Akkor fordítsuk meg: ennyi erővel, ha valaki papír nélkül szül gyereket a párjának, akkor ez többet jelent, mint a házasság? Szóval akkor kedves anyóspajtás, minek is házasodjunk?
Nálunk sincs gyerek. Az anyós a férjem unokatestvérének a gyerekeit ajnározza, de mivel nálam egészségügyi problémák vannak és már nem is vagyok a legfiatalabb, nem forszírozza senki a gyerekvállalást, nem hozták szóba ezt a témát - csak néha érzékeltetik velem és a férjemmel is, hogy nehezményezik az unoka hiányát. Van egy másik fiuk, aki beteg, tehát arról az oldalról szintén nem lesz unoka.
Én úgy gondolom, gyerek kérdésben a nőnek, a leendő anyának van a legnagyobb beleszólása. Neki kell kihordani, vállalni egészségügyi kockázatokat, neki kell felnevelni, mert sok férfi csak elmegy dolgozni, aztán hazajön és nyugodtan akar a dolgaival foglalkozni, és édeskeveset segít bele a gyereknevelésbe. Azt hiszem, nem véletlen az, hogy eddig úgy érezted, nem jött még el az ideje. Kényszerből ne szülj, és ne hidd azt, hogy ha az érzelmi zsarolás miatt beadod a derekad, akkor ennyivel minden rendbe is jön. A férjed magatartásáról az a kérdésfeltevő jut eszembe, akitől pár hete azt olvastam: szerinte legalizálható lenne a béranyaság olyan módon, hogy szexuális módon(!) lesz a gyerek - idézem: "természetesen a nőt előtte kivizsgálják" - merthogy a nőknek nincs kedvük gyereket szülni, márpedig a férfiúi büszkeség megkívánja, hogy ha valaki megkérdezi, van-e gyerek, rávághassa, hogy igen. Ja és még azt is volt pofája megkérdezni, hogy "okozhat-e ez problémákat a házasságban?" Na a férjed hozzáállása hasonló idiotizmust és egoizmust sugall nekem. Ilyen embernek szülni???
Miről beszélsz , rárszorulóknak rengeteg a kedvezény, és a tanulás is ingyen van a mai világban!
Nem a pénztől függ a tehetség! Legjobb példa erre Maradona!
29.
Ha ezt nekem szántad, mert egyetemet említettem, akkor majdnem talált.
Mindkét gyerekem okos és tehetséges, ezért egyetemre mennek.
És mi is előbb egzisztenciát teremtettünk, azután szaporodtunk, mert a férjem és én is sokat nélkülöztünk, mert a szüleink pont olyan primitíven gondolkodtak a gyerekvállalásról, mint te!
Nagyon sz@r ám szegénységben felnőni és onnan kitörni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!