Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós szerint nem házasság a...

Anyós szerint nem házasság a házasság gyerek nélkül. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Férjemmel 2 éve vagyunk együtt, gyerek eddig nem jött össze ilyen olyan okokból. Szerettem volna biztos körülményeket teremteni, mielőtt babát vállalunk. Nagyon megromlott a kapcsolatom a férjemmel és ugyanazt szajkózza most már mint anyósom, hogy ez nem házasság mert nem született baba.

Nekem ez rohadt rosszul esik mert sok mindenben támogattam férjem, a legnehezebb időkben is mellette voltam pedig bármikor dobbanthattam volna. Házastársak támogassák egymást, nekem ezt is jelentette eddig..

Elmondtam nekik is de mindig a gyerekkel forráznak le.

2022. márc. 11. 11:02
 21/92 anonim ***** válasza:
75%
Egyoldalúnak tűnik ez a ragaszkodás a részedről. Bár tagadhatatlan, hogy a család gazdasági egység, de mégis csak a (leendő) gyerek(ek) irányában az. Sok nő beleesik abba a hibába, hogy támogatja a férjét (annak tanulása, hivatali ranglétrán előre jutása érdekében), csak éppen nem gondol bele, hogy ez az ő (feleség) számára szintén előre lépés lesz-e. Sokszor nem az és a férj lelép. Ne vedd zokon, ha a férjedből is előbújik a gyerek utáni vágy, hiszen a házasságnak amúgy elég kevés értelme van.
2022. márc. 11. 11:27
 22/92 anonim ***** válasza:
7%

"Aki szerint a gyerek nem kerül sokba az járt mostanában bármelyik áruház gyerek részlegen?"

Nem, az a használtba jár, meg a szociális boltba, vagy megveszi a piacon, vagy a jófogásról a használtat / csereberélnek fészbuk csoportokba!

Nem csak a "prada" létezik...

2022. márc. 11. 11:28
 23/92 anonim ***** válasza:
95%
És ételt is kukából veszel ki neki? Még ha tud is szoptatni, fél éves korban kezdődik a hozzátáplálás, onnantól legalább 18 évig te fogod etetni.
2022. márc. 11. 11:30
 24/92 anonim ***** válasza:
98%

"Aki szerint a gyerek nem kerül sokba az járt mostanában bármelyik áruház gyerek részlegen?"

Majd a családsegítővel olcsó lesz. Erre is lehet szülni, úgy tűnik. A ridegtartás nem sok. Ne nyafogjon, enni és inni kap, ruhája van a segítőktől. Kész vicc ez a fajta hozzáállás.

2022. márc. 11. 11:30
 25/92 anonim ***** válasza:
3%

"És ételt is kukából veszel ki neki? Még ha tud is szoptatni, fél éves korban kezdődik a hozzátáplálás, onnantól legalább 18 évig te fogod etetni."

És akkor mi van, már kajára se futja, vagy beluga kaviárral indítod a hozzátáplálást?

Ne égesd már magad!

2022. márc. 11. 11:31
 26/92 anonim ***** válasza:
5%

18 évre még az államfők sem tudnak tervezni, de a tudósok is max tippelni tudnak csak :D

Mi van ha 7 évesen elesik a biciklivel aztán meghal?

Vagy pár hónaposan megfullad álmába?

Erre nem is gondolsz mi?

2022. márc. 11. 11:33
 27/92 anonim ***** válasza:
93%

A provokáló nagyokos aki szerint egy újszülött érkezésekor az anyatejen kívül elég néhány pelenka, az milyen jövőt szán a gyerekének.

Nyelvvizsgák, sport, egyetem?

Ja, okés majd a családsegítő meg a jóisten, hiszen ahol a bárány ott automatikusan terem a legelő.

Azért van ennyi szegény család. :(

2022. márc. 11. 11:34
 28/92 anonim ***** válasza:
94%

Akkor fordítsuk meg: ennyi erővel, ha valaki papír nélkül szül gyereket a párjának, akkor ez többet jelent, mint a házasság? Szóval akkor kedves anyóspajtás, minek is házasodjunk?

Nálunk sincs gyerek. Az anyós a férjem unokatestvérének a gyerekeit ajnározza, de mivel nálam egészségügyi problémák vannak és már nem is vagyok a legfiatalabb, nem forszírozza senki a gyerekvállalást, nem hozták szóba ezt a témát - csak néha érzékeltetik velem és a férjemmel is, hogy nehezményezik az unoka hiányát. Van egy másik fiuk, aki beteg, tehát arról az oldalról szintén nem lesz unoka.

Én úgy gondolom, gyerek kérdésben a nőnek, a leendő anyának van a legnagyobb beleszólása. Neki kell kihordani, vállalni egészségügyi kockázatokat, neki kell felnevelni, mert sok férfi csak elmegy dolgozni, aztán hazajön és nyugodtan akar a dolgaival foglalkozni, és édeskeveset segít bele a gyereknevelésbe. Azt hiszem, nem véletlen az, hogy eddig úgy érezted, nem jött még el az ideje. Kényszerből ne szülj, és ne hidd azt, hogy ha az érzelmi zsarolás miatt beadod a derekad, akkor ennyivel minden rendbe is jön. A férjed magatartásáról az a kérdésfeltevő jut eszembe, akitől pár hete azt olvastam: szerinte legalizálható lenne a béranyaság olyan módon, hogy szexuális módon(!) lesz a gyerek - idézem: "természetesen a nőt előtte kivizsgálják" - merthogy a nőknek nincs kedvük gyereket szülni, márpedig a férfiúi büszkeség megkívánja, hogy ha valaki megkérdezi, van-e gyerek, rávághassa, hogy igen. Ja és még azt is volt pofája megkérdezni, hogy "okozhat-e ez problémákat a házasságban?" Na a férjed hozzáállása hasonló idiotizmust és egoizmust sugall nekem. Ilyen embernek szülni???

2022. márc. 11. 11:39
 29/92 anonim ***** válasza:
1%

Miről beszélsz , rárszorulóknak rengeteg a kedvezény, és a tanulás is ingyen van a mai világban!

Nem a pénztől függ a tehetség! Legjobb példa erre Maradona!

2022. márc. 11. 11:39
 30/92 anonim ***** válasza:
91%

29.

Ha ezt nekem szántad, mert egyetemet említettem, akkor majdnem talált.

Mindkét gyerekem okos és tehetséges, ezért egyetemre mennek.

És mi is előbb egzisztenciát teremtettünk, azután szaporodtunk, mert a férjem és én is sokat nélkülöztünk, mert a szüleink pont olyan primitíven gondolkodtak a gyerekvállalásról, mint te!

Nagyon sz@r ám szegénységben felnőni és onnan kitörni!

2022. márc. 11. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!