Anyós szerint nem házasság a házasság gyerek nélkül. Mi a véleményetek erről?
Férjemmel 2 éve vagyunk együtt, gyerek eddig nem jött össze ilyen olyan okokból. Szerettem volna biztos körülményeket teremteni, mielőtt babát vállalunk. Nagyon megromlott a kapcsolatom a férjemmel és ugyanazt szajkózza most már mint anyósom, hogy ez nem házasság mert nem született baba.
Nekem ez rohadt rosszul esik mert sok mindenben támogattam férjem, a legnehezebb időkben is mellette voltam pedig bármikor dobbanthattam volna. Házastársak támogassák egymást, nekem ezt is jelentette eddig..
Elmondtam nekik is de mindig a gyerekkel forráznak le.
Hadd ne kelljen már bárkinek akár csak egy pillanatig is rosszul éreznie magát, amiért nem segélyekre meg a legeslegminimumra akar szülni…🤦🏻♀️ Eleve ott kezdődik, hogy az sem biztos, hogy a kérdező tudna szoptatni, az is lehet hasfájós lesz a gyerek és speckós tápszer kell, ami nem olcsó buli. És akkor ez csak egyetlen dolog! Egy gyerek normális (!!) felneveléséhez nem kevés pénz kell, tartsuk már tiszteletben, hogy valaki először az alapokat akarja megteremteni, nem a létminimumra potyogtatni.
Amúgy meg már az is vicc, hogy gyerek nélkül nem házasság a házasság. Dehogyisnem! A házasságnak a világon semmi köze a gyerekvállaláshoz, ahogy a gyerekvállalásnak sem a házassághoz. A kettő nem függ kötelezően össze, egyik sem feltétele a másiknak. Lehet házasodni anélkül is, hogy gyereket akarnál és szülni anélkül, hogy házasodnál. Anyóst jól elküldeném a bánatba a beteges elképzeléseivel együtt és a pici fiától is a lehető leghamarabb válnék. Örülj, hogy végül nem szültél egy ilyen alaknak… Hidd el, te jártál jobban.
Mi van az egyetemmel?
Aki jól tanul annak ingyen van az is, plusz vannak ösztöndíj programok is!
Egyébként se garancia semmire, hány milliárdos / milliomos , vagy csak simán jómódú vállalkozó van egyetemi végzettség nélkül...
Ingyen van igen, államilag finanszírozott képzésnek hívják, sosem hallottál még ilyenről?
Első komplex ingyenes nyelvvizsgáról sem hallottál még?
"Te vagy kész vicc"
Ja, hogy személyeskedünk is. Értem. 🤣 Így kifejezetten érdekel is, hogy mit írsz, ha ennyire telik.
20 éven aluliaknak a kressztanfolyam és a kresszvizsga is ingyen ! Arról se hallottál még?
Tájékozódni kéne butácska!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!