Anyós szerint nem házasság a házasság gyerek nélkül. Mi a véleményetek erről?
Férjemmel 2 éve vagyunk együtt, gyerek eddig nem jött össze ilyen olyan okokból. Szerettem volna biztos körülményeket teremteni, mielőtt babát vállalunk. Nagyon megromlott a kapcsolatom a férjemmel és ugyanazt szajkózza most már mint anyósom, hogy ez nem házasság mert nem született baba.
Nekem ez rohadt rosszul esik mert sok mindenben támogattam férjem, a legnehezebb időkben is mellette voltam pedig bármikor dobbanthattam volna. Házastársak támogassák egymást, nekem ezt is jelentette eddig..
Elmondtam nekik is de mindig a gyerekkel forráznak le.
“mindenféle feltétel és számítás nélkül akkor jöjjön, amikor jönni akar”
Hát azért annyi feltétel talán nem árt, hogy legyen miből felnevelni azt a gyereket, aki akkor jött, amikor akart.
“A párkapcsolatot, együttélést a gyermek avatja családdá.”
Dehogy a gyerek avatja családdá! A családnak továbbra sem feltétele egy (vagy több) gyerek, ezt jó lenne végre felfogni. Normális, felelősségteljes embereknél meg nem akkor jön a gyerek, amikor ő “jönni akar” (??), hanem amikor ők azt akarják, hogy jöjjön. Ez mindig, minden körülmények között a leendő szülők döntése, nem másé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!