Anyós szerint nem házasság a házasság gyerek nélkül. Mi a véleményetek erről?
Férjemmel 2 éve vagyunk együtt, gyerek eddig nem jött össze ilyen olyan okokból. Szerettem volna biztos körülményeket teremteni, mielőtt babát vállalunk. Nagyon megromlott a kapcsolatom a férjemmel és ugyanazt szajkózza most már mint anyósom, hogy ez nem házasság mert nem született baba.
Nekem ez rohadt rosszul esik mert sok mindenben támogattam férjem, a legnehezebb időkben is mellette voltam pedig bármikor dobbanthattam volna. Házastársak támogassák egymást, nekem ezt is jelentette eddig..
Elmondtam nekik is de mindig a gyerekkel forráznak le.
Miér kéne tanárt fizetni?
Nekem sem fizette senki, csak bejártam órára, meg volt emeltszintre nyelvi fakultáció!
Na? Mit szólsz?
Ja mert arról még soha, senki nem hallott, hogy nem megfelelő a nyelvoktatás a suliban, a tanár esetleg szar(ul magyaráz), a gyerek nehezebben sajátítja el az ott tanultakat, nem elegendőek a sokszor amúgy kalap kakit sem érő sulis órák és szüksége van plusz órára, ugye?? Végülis tesóm gyerekének a sulijában is annyira szuper tanárok tanítják az angolt, hogy sokszor a diákok javítják ki, mert rosszul ír fel szavakat a táblára, cserébe magyarázni sem tud érthetően. Egy 60 perces magán angol lazán belekerül 5-6 ezrekbe is akár, de persze ez nem lényeges, majd igénybe veszünk vmi segélyt, oszt’ csókolom.🤦🏻♀️
Fuhh, rémisztő mennyi mérhetetlenül buta ember él köztünk.
Ember. Ha a nyelvtanár egy f@s a suliban, mert sajnos van ilyen, plusz alapból dupla fakton van valaki és 2 emelt érettségi a beugró az egyetemre, akkor célirányosan az adott nyelvvizsgára kell készülni.
A jogsihoz is van valami zseniális ötleted?
Amúgy süt rólad, hogy nincs gyereked.
Tehát amit összehordasz a saját életedről teljesen irreleváns.
Ja, hogy rendőr vagy?
Bocsi! Nem tudhattuk, hogy ez az oka a tájékozatlanságodnak. :(
Várnám a havi költségvetést akkor, hogy mibe kerül egy gyerek havonta mondjuk 0-6 hónapos koráig!
Tessék tessék. Jöhetnek a számok!
Aztán lássuk 6 hónapostól 1 éves koráig, hajrá!
Tapszer havi 5-6000
Pelenka havi 6-7000
Melegebb van a lakásban, mint gyerek nélkül, szintén plusz költség.
Popsikrém, positörlő.
Cumisüvegre a cumit cserélni kell.
Ruhákat havonta kinövi eleinte.
Rota vírus oltás 50.000 Ft, a héten váltottam ki.
Kiskád.
Babaszoba.
Autós hordozó, autós ülés.
Babakocsi.
Légzésfigyelő. Babamérleg.
Játékok, könyvek.
Játszószőnyeg.
Soroljam tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!