Tényleg bennem van a hiba? Anyós szerint igen...
Sziasztok!
1 éves kisfiam van.
Próbálom röviden megfogalmazni, és szeretném a véleményeiteket meghallgatni
Sajnos nincs kivel ezt megtudjam beszélni és vajon tényleg bennem van e a hiba
Szóval azt tudni kell hogy mikor terhes voltam volt egy iszonyatosan nagy vitank parommal, aztán nemcsak vele de apóssal nagyon összevesztem... anyós is beleszólt de vele nem vesztem nagyon össze
Aztán visszaköltözten páromhoz
Anyóssal és apóssal egy udvarba lakunk tehat kb 20méter van köztünk
Mikor megszületett a kisfiam hetente egyszer átjöttek megnézni
Ez tartott 4 hónapig
Néha napján ha apósómra rájön akkor hátra jön pár percre megnézni az unokáját
Anyósómmal kint az udvaron szoktam összefutni mikor cigizik
De Ő soha nem kérdez a gyerekről nagyon semmit
Így élünk tehát már egy jó ideje
Apósómnak mai napig nem tudtam megbocsájtani de azért gyerek miatt beszélünk pár szót
Anyóssal teljesen normalis a kapcsolat
Na ma tartottuk a kisfiam első szülinapját, és mikor elmentek páromnak SÍRT hogy őt nem ismeri meg a gyerek és hogy Ő nem lathatja...
Soha nem tiltottam én ilyet!!
És h miért nincs bennem annyi h meglepem őt és előre viszem neki h tudjon vele foglalkozni...
Arra van fogva hogy azért nem jön hátra mert nem tudja a napirendünket
Én úgy gondoltam eddig hogy vagyunk olyan viszonyba ha akarja látni mondjuk ír hogy jönne nem e zavar
De mindneki szerint nekem kéne neki vinni....és felkeresnem őt
Egy év után nekiáll ezen vitázni vagyis páromnak mondta és nyilván ő is nekem esett...
Ugye ma párom megkérdezte tőle hogy van e baja velem rögtön ez volt a válasz, hogy ő mindig ezért sír hogy nem láthatja
Szerintetek ez normális?
Sikerült párommal jól összeveszni
Megmondtam neki is soha nem zartam az ajtót vagy tiltottam innét ki bárkit is..
Nem értem egyszerűen ez most mi enki
Nem csodálom, hogy utál téged az "anyósod" (aki nem is az anyósod, mivel elvenni már nem akart a "párod" a gyerek ellenére sem - és ezt is 100%-ban megértem).
Gusztustalan, ordenáré stílusod van, nőnek se nevezném azt a lényt, aki így kommunikál másokkal, ahogy te csinálod. 🤢 Isten óvjon minden fiús anyát attól, hogy ekkora tuskó fészkelje be magát a családjába. Az meg, hogy az ő nyakára (bocs, udvarába 😂) szültél... no comment
Hu valaki nagyon itt akarja kiélni magát..
Biztos 0-24ben itt töltöd a napod és keresed na vajon hova tudok még jókat kommentelni
Nagyon ügyes voltál de szerintem mostmár aludj
Nem szeretnék már ezzel vagyis ilyen emberekkel foglalkozni
Kérdésemre kaptam olyan választ amit zsembre tudok tenni!
Úgyhogy kérlek legyenez az utolsó komment!
Sziasztok!
Tehát igazából a gond forrása ott te vagy.Megsértődtél,képtelen vagy túl lépni a sérelmeiden,és a gyereket se vagy hajlandó átvinni,de ők se jöjjenek ha lehet,mert meg vagy nélkülük.
..de azért beköltöztél a családi házba úgy,hogy a sérelmek ellenére is tudtad egy pár lépésnyi udvarra lesznek tőled.
Pofátlan kis p*csa,de biztos van valahol igazad a történetben.Minden esetre innen nézve azt mondom,hogy ha nem igazán akarsz tőlük semmit akkor költözzetek el onnan.Nem kötelező anyósék s*ggebe lakni. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!