Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg bennem van a hiba?...

Tényleg bennem van a hiba? Anyós szerint igen...

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 éves kisfiam van.

Próbálom röviden megfogalmazni, és szeretném a véleményeiteket meghallgatni

Sajnos nincs kivel ezt megtudjam beszélni és vajon tényleg bennem van e a hiba

Szóval azt tudni kell hogy mikor terhes voltam volt egy iszonyatosan nagy vitank parommal, aztán nemcsak vele de apóssal nagyon összevesztem... anyós is beleszólt de vele nem vesztem nagyon össze

Aztán visszaköltözten páromhoz

Anyóssal és apóssal egy udvarba lakunk tehat kb 20méter van köztünk

Mikor megszületett a kisfiam hetente egyszer átjöttek megnézni

Ez tartott 4 hónapig

Néha napján ha apósómra rájön akkor hátra jön pár percre megnézni az unokáját

Anyósómmal kint az udvaron szoktam összefutni mikor cigizik

De Ő soha nem kérdez a gyerekről nagyon semmit

Így élünk tehát már egy jó ideje

Apósómnak mai napig nem tudtam megbocsájtani de azért gyerek miatt beszélünk pár szót

Anyóssal teljesen normalis a kapcsolat

Na ma tartottuk a kisfiam első szülinapját, és mikor elmentek páromnak SÍRT hogy őt nem ismeri meg a gyerek és hogy Ő nem lathatja...

Soha nem tiltottam én ilyet!!

És h miért nincs bennem annyi h meglepem őt és előre viszem neki h tudjon vele foglalkozni...

Arra van fogva hogy azért nem jön hátra mert nem tudja a napirendünket

Én úgy gondoltam eddig hogy vagyunk olyan viszonyba ha akarja látni mondjuk ír hogy jönne nem e zavar

De mindneki szerint nekem kéne neki vinni....és felkeresnem őt

Egy év után nekiáll ezen vitázni vagyis páromnak mondta és nyilván ő is nekem esett...

Ugye ma párom megkérdezte tőle hogy van e baja velem rögtön ez volt a válasz, hogy ő mindig ezért sír hogy nem láthatja

Szerintetek ez normális?

Sikerült párommal jól összeveszni

Megmondtam neki is soha nem zartam az ajtót vagy tiltottam innét ki bárkit is..

Nem értem egyszerűen ez most mi enki

2022. jan. 13. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
44%
"drága szívem" meg "szívj egy cigit" :D Ez aztán a kultúra! Le sem tagadhatnád ami vagy :) Igen, a kutyának van kölyke, meg az szaporodik olyankor is, amikor nem kellene. Akárcsak te. Csak egy igazi kutya annyival különb nálad, hogy az egyedül is képes gondoskodni a kölykeiről, meg nem a kan kutya anyjáról ugat meg vinnyog naphosszat.
2022. jan. 14. 18:11
 62/84 A kérdező kommentje:

Atya isten az a baj h itt éled ki magad névtelnül

Neharagudj de saját magadat minősítéd!

Lehet embereknek véleményt normálisan is mondani de ahhoz kell egy is intelligencia

2022. jan. 14. 20:14
 63/84 anonim ***** válasza:
70%

Nem értelek.. Házhoz szaladsz a pofonért..

Szóval megvertek, kórházba kerültél terhesen, de te önként éa dalolva szaladtál vissza a férjedhez. Aki amúgy nagyívben le se szar.. Mert igen. Ha fontos lennél te meg a gyerek, akkor belátná, hogy nem ez a legidálisabb környezet egy kisgyerek számára. Megvédene, melletted állna, és nem engedte volna, hogy mindez megtörténjen..

Te nem vagy jóban anyósoddal. Nem fogadtak el, max eltűrnek. Hatalmas különbség.

Ha jóban lennétek nem történt volna ami, most sem lenne konfrontálódás, mert nyíltan le tudnátok ezt kommunikálni.

A férjed sosem fog kiállni melletted.

Még is mit szeretsz egy ilyen herén?

Kedves Kérdező!

Normális nő biztosan nem vállal egy ilyennek gyereket,de házhoz sem megy pofonért..

Itt csak is te vagy egyszemélyben a hibás, hogy mindezek után visszarohantál egy gyökér f@szhoz.

2022. jan. 15. 05:21
 64/84 A kérdező kommentje:

65

Oh azt kihagytam hogy nem testileg bántottak hanem szavakkal

Nyilván tudom hol hibáztam akkor, lehet erősebbnek kellett volna lennem

Nem tudom

Nem tudom már oda vissza tekerni és másképp csinálni

2022. jan. 15. 07:03
 65/84 anonim ***** válasza:
81%
A párod miért csak téged tud okolni, meg feladatokat osztogatni? Amikor megy az anyjáékhoz nyugodtan átviheti a gyereket és majd meglátja hogyan viszonyulnak hozzá. A nagyszülő, aki látni szeretné az unokáját, az nemcsak dirigál, hogy hozzátok elém a dedeket, hanem maga is tesz érte, hogy láthassa. Ez műhiszti amivel anyósod csak össze akart ugrasztani benneteket.
2022. jan. 15. 07:42
 66/84 anonim ***** válasza:
69%

Ne haragudj, de előbb elhiszem, hogy egyedül nem tudnád felnevelni a gyereket, minthogy fene nagy szerelemből mentél vissza.

Amúgy emlékszem a régebbi kiírásodra, ott is azt írtad ahogy itt is, hogy megrúgdostak.

Akkor kérlek edd meg amit főztél.. Vagy gondolkozz el jó mélyen és lépj, egy olyan környezetből, egy olyan férj mellől aki rossz példa a gyereknek..ha viszont nem akarsz lépni akkor, viszont ne sipákolj, és főleg ne írj ki fórumot, mert ilyenek mellett a kutya nem fog neked igazat adni, se sajnálni, de megérteni sem..

Csak a gyerekedet sajnálom. Sajnálom amiért egy ilyen gyenge és buta anyja van, akit bántanak testileg lelkileg, megaláznak, semmibe vesznek és ő ahelyett, hogy menekülne.. Nem.. vissza kúszik oda ahol még csak emberszámba se veszik ..

Mint kívűlálló mit mondanál magadra?

2022. jan. 15. 07:49
 67/84 A kérdező kommentje:

Jézusom, ki rugdosott engem meg miért??

Inkább ne írj semmit

Emberek ez komoly?

A kérdés nem is ez volt

És mégegyszer mondom senki nem vert meg!!!

Szerintem legtöbb családban a két fél között volt már hatalmas vita

Nem gondolnám hogy ez csak nálunk volt

Kedves párom szülei sose jönnek át hozzánk

Azért se értettem anyós kialadását mert aznap este ünnepeltük a kisfiam születésnapját ahol mindenki jól érezte magát azt hittem jó buli volt , és akkor este Ő az udvaron bőg a páromnak???

És arra fogja h azért nem jö át mert nem ismeri a napirendjét a gyereknek ....

2022. jan. 15. 09:01
 68/84 A kérdező kommentje:

jön*

Ja és azért ment át hozzá a párom hogy megkérdeztem valamit

Ugyanis mikor odajött mindneki kisfiam még félt a sok embertől és hozzámbújt na az anyós ekkor elkezdett valamit motyogni vagy kaffogni az orra alatt és ezt kérdezte a párom hogy mit mondott rólam

Na és akkor erre jött hogy Ő sose látja stb...

2022. jan. 15. 09:05
 69/84 anonim ***** válasza:
66%

Te balf@sz pitsa a 19# hszban is írtad, hogy ő/ők addig rúgdostak, hogy kórházba kerültél terhesen..

Ne aggódj lefotóztam, hiába törölteted..

2022. jan. 15. 09:23
 70/84 A kérdező kommentje:

Hu de beteg ember vagy te

Szerintem reggeli nyugtatód elmaradt

Senki nem törölte

Örülök h a gallériádba tartogatod amit lefotóztál

Olvasgassad elalvás előtt

Ilyen beteg emberek között nem így kell fogalmaznom, te se lehetsz valami nagy ész pláne aki így és ilyet ír olyanról akit nem ismer

Kérlek menj máshova ugrálni

Tipikus az az ember lehetsz akinek senkije nincsen és itt éli ki magát

Amugy meg egy kis nyuszi lehetsz

Menj másik kiírás alá pattogni

2022. jan. 15. 09:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!