Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg bennem van a hiba?...

Tényleg bennem van a hiba? Anyós szerint igen...

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 éves kisfiam van.

Próbálom röviden megfogalmazni, és szeretném a véleményeiteket meghallgatni

Sajnos nincs kivel ezt megtudjam beszélni és vajon tényleg bennem van e a hiba

Szóval azt tudni kell hogy mikor terhes voltam volt egy iszonyatosan nagy vitank parommal, aztán nemcsak vele de apóssal nagyon összevesztem... anyós is beleszólt de vele nem vesztem nagyon össze

Aztán visszaköltözten páromhoz

Anyóssal és apóssal egy udvarba lakunk tehat kb 20méter van köztünk

Mikor megszületett a kisfiam hetente egyszer átjöttek megnézni

Ez tartott 4 hónapig

Néha napján ha apósómra rájön akkor hátra jön pár percre megnézni az unokáját

Anyósómmal kint az udvaron szoktam összefutni mikor cigizik

De Ő soha nem kérdez a gyerekről nagyon semmit

Így élünk tehát már egy jó ideje

Apósómnak mai napig nem tudtam megbocsájtani de azért gyerek miatt beszélünk pár szót

Anyóssal teljesen normalis a kapcsolat

Na ma tartottuk a kisfiam első szülinapját, és mikor elmentek páromnak SÍRT hogy őt nem ismeri meg a gyerek és hogy Ő nem lathatja...

Soha nem tiltottam én ilyet!!

És h miért nincs bennem annyi h meglepem őt és előre viszem neki h tudjon vele foglalkozni...

Arra van fogva hogy azért nem jön hátra mert nem tudja a napirendünket

Én úgy gondoltam eddig hogy vagyunk olyan viszonyba ha akarja látni mondjuk ír hogy jönne nem e zavar

De mindneki szerint nekem kéne neki vinni....és felkeresnem őt

Egy év után nekiáll ezen vitázni vagyis páromnak mondta és nyilván ő is nekem esett...

Ugye ma párom megkérdezte tőle hogy van e baja velem rögtön ez volt a válasz, hogy ő mindig ezért sír hogy nem láthatja

Szerintetek ez normális?

Sikerült párommal jól összeveszni

Megmondtam neki is soha nem zartam az ajtót vagy tiltottam innét ki bárkit is..

Nem értem egyszerűen ez most mi enki

2022. jan. 13. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
38%

28!

"En legyek jo letben es a gyerek, a többi szamomra lényegtelen"

Magadat véletlenül se tudtad volna kihagyni! Számító pénzéhes, hadd ne mondjam! Fujj, az Isten mentsen a te fajtádtól!!!

2022. jan. 13. 22:31
 32/84 anonim ***** válasza:
39%

29 ez most kicsit olyan, mintha azt írnád, hogy "na nehogymár ne lehessek már bebaszva egész nap, hát itthon vagyok"

VISZONT, mivel nem vagyok rosszhiszemű, én azt hiszem te csak erélyesebben azt fogalmaztad meg, hogy valóban, mivel minden szabad ember azt tesz a testével amit akar, így neked kell sajnos elmenni. Ezzel mondjuk nem értek egyet, mert az alkoholista maga körül MINDENKINEK az életét megkeseríti, tehát nem alkoholizálhat, mert nincs joga a többi ember életét tönkretenni. Szokjon le, vagy dögöljön meg az ilyen ember. Bizonyám (volt alkoholista a családban)

2022. jan. 13. 22:32
 33/84 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem te anyagi érdekek miatt szültél gyereket, hogy jó helyen legyen a pits-ád, 28as
2022. jan. 13. 22:33
 34/84 A kérdező kommentje:

Igen azért költöztem vissza mert féltem az egyedüllettől meg nagyon szeretem a férjem.. túlságosan is

Amit én megtettem azt ő nem biztos hogy megtenné értem

Tudom, gyenge vagyok és nem voltsm akkor elég erős

Most jó a kapcsolatunk, csak most nem értettem hogy a szülinapozás után miért kell ilyennel a hátam mögött betalálni

Velem is megbeszélhette volna

De sose láttam volna jelét annak h unokázni akar

Ha előtte elmegyünk a picivel nem igazán szól hozzá... szóval ah

Na mind1 hát szép kis komment kavalkád alakul ki

És nyilvan kapok hideget meleget

Buta ötlet ide írni

2022. jan. 13. 22:42
 35/84 anonim ***** válasza:
64%
35 Nem volt butaság ide írni csak azért, mert sértik az egódat a számodra negatív válaszok.Esetleg gondolkozz el az ellenvéleményeken is, és talán beszéld meg anyósoddal a dolgokat.
2022. jan. 13. 22:45
 36/84 anonim ***** válasza:
74%

Nincs itt kommentháború Kérdező!

A 95% szerint te vagy a hibás. Ezen azért illene elgondolkoznod!...és valamilyen lépést tenned.

Vagy elköltözöl, vagy rendezed ezt a helyzetet, a magad és a gyereked érdekében.

...és ez utóbbit jó tanácsként mondom, mert felőlem azt csinálsz amit akarsz, de indulatok nélküli kívülállóként nem látok egyéb opciót.

2022. jan. 13. 22:47
 37/84 A kérdező kommentje:

Köszönöm a csodás választ

Nem nem sérti az egót

Szimplán név nélkül iszonyatosan tudunk dirigálni....cigányozni és a társai

Emberek név nélkül nem igazán tudnak emberek maradni és tisztességgel beszélni a másikkal

Elszomorító

2022. jan. 13. 22:50
 38/84 A kérdező kommentje:

De van! Egyik a másaikkal hogy beszél? Kicsit olvassunk már a sorok közé

Lehet vélemenyt mondani amit én elfogadok normális ember módjára

2022. jan. 13. 22:51
 39/84 anonim ***** válasza:
63%

Nem vagy cigány. Tévedtem. Bocsánat. Én vagyok cigány.

A mamának viszont igaza van!

2022. jan. 13. 22:53
 40/84 anonim ***** válasza:
74%
38 De, sérti az egódat.Te kérted a véleményt, mert meg akartad tudni hibás vagy-e.Erre az építő jellegű válaszokat letojod, és azzal hozakodsz elő, aki azt írta úgy viselkedsz, mint a cigányok.Semmi más válasz nem érkezett?
2022. jan. 13. 22:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!