Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg bennem van a hiba?...

Tényleg bennem van a hiba? Anyós szerint igen...

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 éves kisfiam van.

Próbálom röviden megfogalmazni, és szeretném a véleményeiteket meghallgatni

Sajnos nincs kivel ezt megtudjam beszélni és vajon tényleg bennem van e a hiba

Szóval azt tudni kell hogy mikor terhes voltam volt egy iszonyatosan nagy vitank parommal, aztán nemcsak vele de apóssal nagyon összevesztem... anyós is beleszólt de vele nem vesztem nagyon össze

Aztán visszaköltözten páromhoz

Anyóssal és apóssal egy udvarba lakunk tehat kb 20méter van köztünk

Mikor megszületett a kisfiam hetente egyszer átjöttek megnézni

Ez tartott 4 hónapig

Néha napján ha apósómra rájön akkor hátra jön pár percre megnézni az unokáját

Anyósómmal kint az udvaron szoktam összefutni mikor cigizik

De Ő soha nem kérdez a gyerekről nagyon semmit

Így élünk tehát már egy jó ideje

Apósómnak mai napig nem tudtam megbocsájtani de azért gyerek miatt beszélünk pár szót

Anyóssal teljesen normalis a kapcsolat

Na ma tartottuk a kisfiam első szülinapját, és mikor elmentek páromnak SÍRT hogy őt nem ismeri meg a gyerek és hogy Ő nem lathatja...

Soha nem tiltottam én ilyet!!

És h miért nincs bennem annyi h meglepem őt és előre viszem neki h tudjon vele foglalkozni...

Arra van fogva hogy azért nem jön hátra mert nem tudja a napirendünket

Én úgy gondoltam eddig hogy vagyunk olyan viszonyba ha akarja látni mondjuk ír hogy jönne nem e zavar

De mindneki szerint nekem kéne neki vinni....és felkeresnem őt

Egy év után nekiáll ezen vitázni vagyis páromnak mondta és nyilván ő is nekem esett...

Ugye ma párom megkérdezte tőle hogy van e baja velem rögtön ez volt a válasz, hogy ő mindig ezért sír hogy nem láthatja

Szerintetek ez normális?

Sikerült párommal jól összeveszni

Megmondtam neki is soha nem zartam az ajtót vagy tiltottam innét ki bárkit is..

Nem értem egyszerűen ez most mi enki

2022. jan. 13. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
56%

Drága életkém. Képzeld nem itt szoktam magam kiélni..sőt! Mindig igyekszem építőjelleggel hozzászólni. De Te.. Hát hallod. Te viszed a prímet. 3 gyerekem van, ezért sem tudlak megérteni, hogy egy ilyen gyászhúszárnak szültél.

Ha ennyire analfabéta vagy, hogy elfelejted miket írkálsz össze vissza, és saját magadat hazudtolod meg... 😂🤦‍♀️ Hát bogaram.. Megérdemled a sorsod.

miért fotóztam le? Hogy ide belinkeljem neked, ha már ennyire fingod nincs miket írsz..és ne engem akarsz hazugnak beállítani.

Vissza nyalt a fagyi, ugye?

Emlékszem mikor azért sírtál mert elpics*ztak terhesen és azért aggódtál elvehetik e a gyereketsszülés után.. Erre vissza mész oda.. Erre igazán mit? 🤷‍♀️ Mit lehet mondani?

gratulálni? Buksi simizni?

Valahogy a kritikát sem bírod elviselni.. 🤔

2022. jan. 15. 10:09
 72/84 anonim ***** válasza:
33%

Jezusom mennyi rossz indulat gyült fel az emberekben.

En vagyok a 28as valaszolo :))

Nekem is olyanokat irtak, hogy az eszem meg all.

Ne vedd magadra kerdezö. Egyszerüen kölcsönös az unszimpatia közted es az anyosod közt, ilyen meg sok csaladban van.

Nem szep dolog, hogy a hatad mögött mondja a problemakat ahelyett, hogy szemtöl szembe tenné, nincs eselyed igy meg vedeni magad. Ferjed melletted kell ki alljon, szerintem amint lehet költözzetek el, mert nem lesz jobb a helyzet evek mulva sem.

Annak aki meg azt irta, hogy egy kitartott vagyok hat tevedtek:))) de nem is magyarazkodom. Szep hetveget mindenkinek

2022. jan. 15. 10:40
 73/84 A kérdező kommentje:

73#

Iszonyatosan sajnálom azt a 3 gyereket h egy ilyen ember az anyjuk, csak nekik ne legyen probléma az életükbe mert te sajnos nem egy olyan ember vagy aki igyekszik masoknak segiteni hanem inkabb meg egyet belerugsz... hát légy büszke magadra

Te biztos tökéletes vagy és sosem hibáztál! Válaszodra nem vagyok kiváncsi keress más kérdéseket ahol irogathatsz hasonlót

!

2022. jan. 15. 12:47
 74/84 A kérdező kommentje:

74!

Köszönöm a szép hozzászólást!

Igen ez is bántott h hátam mögött csinálta a szemembe meg mosolyog meg nevetgél..

Amint megyek vissza dogozni már tudunk külön menni,ezen dolgozunk mindketten :)

2022. jan. 15. 12:49
 75/84 anonim ***** válasza:
88%

Hat nekem már az is sok hogy azt írtad annak idején bele avatkoztak a vitatokba… jó kotnyeles család lehet.

Amúgy írta a kérdező hogy anyossal normális a viszonya, es át is járt hetente unokazni, majd ez megszűnt és most dramazik… főleg a hátad mögött bemószerol a ferjednek.

Nem tudom, max annyit tennék hogy megkérdezném mostanában nem akar hetente jönni mint régen?

2022. jan. 15. 13:44
 76/84 anonim ***** válasza:
87%
Szóval nekem ez úgy jött le, hogy a kérdező nem is tudott róla, hogy anyosnak baja van vele, csak mikor kibeszélte a férjének.
2022. jan. 15. 13:45
 77/84 anonim ***** válasza:
59%

Bogaram nem én szültem egy olyan palinak aki szarik rám.

Nem én szültem olyan helyre, ahol testileg lelkileg bántottak.

Nem én szültem olyannak aki képtelen az anyja melléről leválni.

Nem én szültem a kopassz seggemre..

Az én 3 gyerekemet nem kell sajnálnod. Nekik meg van mindenük, és ami fő egy normális apjuk.

A te fiad mit fog látni, milyen követendő példa lesz előtte?

Após alkesz, az apja lenézi és kutyába se veszi az anyját, az sem baj ha após anyós apuka bántja.. Végtére ia klassz családi buli.. Csodás férfi lesz belőle..

Ezen gondolkodj.

2022. jan. 15. 14:28
 78/84 A kérdező kommentje:
Ahogy én se foglalkozom a tieddsl te se az enyémmel és mostmár menj innét de komolyan
2022. jan. 15. 14:58
 79/84 anonim ***** válasza:
71%

😂 😂 😂 😂 😂

Egy vicc vagy kérdező. Azért jöttél ide, hogy szidjuk a peteputtyodat. Ez nem jött össze úgy, ahogy megálmodtad.

Egyszer azt írod, hogy rúgdostak, aztán azt írod, hogy nem is rúgdostak,és igazából te jóban vagy mindenkivel, aztán kiderül, hogy mégsem és igazából egy megtűrt senki vagy ott, ez is csak azért lehetsz, mert odapottyantottál egy gyereket, egy olyan embernek, aki anya szoknyáján kuksol. Verheted itt a nyálad, de nem mi jöttünk ide az elbaszott életünkkel.

2022. jan. 15. 15:08
 80/84 anonim ***** válasza:
71%

Az, hát 81#

Őt se az eszéért szerethetik.. 🙄

2022. jan. 15. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!