Mit lehet tenni egy alkoholista apóssal? Nem lehet vele birni
Ráadásul mivel én vagyok otthon és ő így minden gond rám hárul ebben.
:( sajnos súlyosan iszik, lopkod el dolgokat és eladja , vagy kér kölcsön aztán jönnek ide a kapura ordibálni emiatt. Ha kicsit nem nézek rà akkor csavarog és megy a kocsmába. Nemtudom mit lehetne tenni vele. Nem is az én dolgom pedig persze segítek de nem mindent én oldjak már meg.
"Ez már volt, és azt hiszem, ki is lett töröltetve a kérdés."
Kb. heti rendszerességgel írja ki, kisebb módosításokkal.
#53: lehet, hogy már demens is...??? Orvoshoz szoktátok vinni...??
Amúgy 63 évesen még elvileg dolgoznia kéne, nem???? 65 év a nyugdíjkorhatár...! Ha meg lerokkantosították (amit megszüntetnék azok esetében, akik önhibából kerülnek olyan eü. állapotba), akkor kell járnia felülvizsgálatra, stb. stb........
Miből él???
#56: az anyagiak oltárán feláldozod az egész fiatal életedet. Hát én egyetlen superhero pasi miatt sem tenném ezt, az tuti!!!!!
Fogadjatok mellé valakit, aki ilyen helyzetekben ellátja. Biztos van a faluban olyan asszony, aki örülne egy ki mellékes keresetnek...
Ja, tudom, most jön a kifogás, hogy ezt a szégyent nem akarjátok a falu szájára adni...
De tényleg, akkor milyen megoldást vártál itt...???
Olyat, hogy valaki tud egy "jó tündért", aki csekély fizetségért odamegy, kettőt suhant a varázspálcájával, és az apósod elhagyja az italt, majd édibédi tündi szerető idős emberré válik?????
Nem értem... tényleg nem értem...
#61: megelőlegezem a kérdező kifogását: a férjecske érzelmileg kötődik _ehhez_ a házhoz.... vagy a másik: azért a pénzért máshol nem kapnak semmit...
A szóhasználat alapján (kamatos pénz) Heves megyére tippelek - hát nem éppen a magas ingatlanárakról híres az a környék... Főleg ahol ezek a "kamatos" emberek tevékenykednek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!