Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet tenni egy alkoholist...

Mit lehet tenni egy alkoholista apóssal? Nem lehet vele birni

Figyelt kérdés

Ráadásul mivel én vagyok otthon és ő így minden gond rám hárul ebben.

:( sajnos súlyosan iszik, lopkod el dolgokat és eladja , vagy kér kölcsön aztán jönnek ide a kapura ordibálni emiatt. Ha kicsit nem nézek rà akkor csavarog és megy a kocsmába. Nemtudom mit lehetne tenni vele. Nem is az én dolgom pedig persze segítek de nem mindent én oldjak már meg.

2022. jan. 10. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
100%
Apósnak pénz kell? Vásároljátok meg tôle a fél házat jutányosan, és béreljetek neki valahol egy kis albérletet, ahol a kapott pénzbôl eliszogathat. Férjed naponta nézzen rá, és takarítsa fel a hányást, vagy lássa el, ahogy szükséges.
2022. jan. 11. 07:27
 62/72 anonim ***** válasza:
92%
Ne haragudj kérdező de te mindent megmagyarázol, kimagyarázol. Miért tetted fel a kérdést akkor? Úgyse fogsz lelépni, szerintem ha az apósod maga alá szarna, hugyozna, vigyorogva tennéd tisztába mert jaj a párom apja.... Tűrjed akkor.
2022. jan. 11. 07:43
 63/72 anonim ***** válasza:
100%
Mit szeretnél elérni, ha volt már rehabon is, és ott sem tudtak elérni nála semmit? Neked/nektek még azok az eszközök sincsenek a kezetekben, ami egy szakintézményben.
2022. jan. 11. 07:57
 64/72 anonim ***** válasza:
86%
Ez már volt, és azt hiszem, ki is lett töröltetve a kérdés.
2022. jan. 11. 07:57
 65/72 qkker1 ***** válasza:
23%

"Ez már volt, és azt hiszem, ki is lett töröltetve a kérdés."

Kb. heti rendszerességgel írja ki, kisebb módosításokkal.

2022. jan. 11. 08:13
 66/72 anonim ***** válasza:
35%
#65, igen. Most éppen meghalt az anyós, múlt héten még nyugdíj előtti szegényt kapott, azt megelőzően közmunkás volt egy konyhán. Gyorsan változnak a dolgok..
2022. jan. 11. 08:17
 67/72 anonim ***** válasza:
31%
*segélyt
2022. jan. 11. 08:28
 68/72 anonim ***** válasza:
34%

#53: lehet, hogy már demens is...??? Orvoshoz szoktátok vinni...??

Amúgy 63 évesen még elvileg dolgoznia kéne, nem???? 65 év a nyugdíjkorhatár...! Ha meg lerokkantosították (amit megszüntetnék azok esetében, akik önhibából kerülnek olyan eü. állapotba), akkor kell járnia felülvizsgálatra, stb. stb........

Miből él???

2022. jan. 11. 08:59
 69/72 anonim ***** válasza:
100%

#56: az anyagiak oltárán feláldozod az egész fiatal életedet. Hát én egyetlen superhero pasi miatt sem tenném ezt, az tuti!!!!!

Fogadjatok mellé valakit, aki ilyen helyzetekben ellátja. Biztos van a faluban olyan asszony, aki örülne egy ki mellékes keresetnek...

Ja, tudom, most jön a kifogás, hogy ezt a szégyent nem akarjátok a falu szájára adni...

De tényleg, akkor milyen megoldást vártál itt...???

Olyat, hogy valaki tud egy "jó tündért", aki csekély fizetségért odamegy, kettőt suhant a varázspálcájával, és az apósod elhagyja az italt, majd édibédi tündi szerető idős emberré válik?????

Nem értem... tényleg nem értem...

2022. jan. 11. 09:02
 70/72 anonim ***** válasza:
86%

#61: megelőlegezem a kérdező kifogását: a férjecske érzelmileg kötődik _ehhez_ a házhoz.... vagy a másik: azért a pénzért máshol nem kapnak semmit...

A szóhasználat alapján (kamatos pénz) Heves megyére tippelek - hát nem éppen a magas ingatlanárakról híres az a környék... Főleg ahol ezek a "kamatos" emberek tevékenykednek...

2022. jan. 11. 09:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!