Mit lehet tenni egy alkoholista apóssal? Nem lehet vele
birni
Figyelt kérdés
Ráadásul mivel én vagyok otthon és ő így minden gond rám hárul ebben.
:( sajnos súlyosan iszik, lopkod el dolgokat és eladja , vagy kér kölcsön aztán jönnek ide a kapura ordibálni emiatt. Ha kicsit nem nézek rà akkor csavarog és megy a kocsmába. Nemtudom mit lehetne tenni vele. Nem is az én dolgom pedig persze segítek de nem mindent én oldjak már meg.
48. De most pont ezt csinálja - berúg és pofázik - es mégis kimosod a hanyasból...
Mazochista vagy?
2022. jan. 10. 23:13
52/72 anonim válasza:
Márpedig aki alkoholista, az berúg és pofázik. Pont mint aki ló, az zabot eszik. Olyan nincs, hogy alkoholista és a te kedvedért majd nem fog berúgni meg randalírozni. A férjed ezt szemmel láthatólag a fél házért el bírja viselni. Te meg szenvedsz és iszonyatos méltatlan helyzetbe sodortatsz. Te itt nem számítasz. Csak a fél ház. Olyan, hogy a ház is megmaradjon meg te se mossál hányást, olyan nem lesz! Ebből a kettőből kell választanod. Az itt lévő kb 30 válaszoló a hányásmentességet választaná.
2022. jan. 10. 23:18
53/72 A kérdező kommentje:
50 Kerdezem,de tényleg szívedre a kezed!! Te kidobnàd az apósod ilyen esetben a párod kérése ellenére is?
Mert én ezt így nemtudom megtenni. Többször elismételtem, ha itthagyjuk és bármi történik vele ugyanígy a mi gondunk lenne csak akkor már ház se lenne mert elhitelezné vagy bármi, vannak fura dolgai. Pl mindenre emlékszik 30 evvel ezelőtti dolgokra párommal kapcsolatban de a fúrógép ugy emlékezett az övé , és eladta …. Vagy valami ami rejtélyesen eltűnt a házból szintén…. De nem tudjuk sejtjük eladta. Ha nem lennénk itt lehet még nagyobb bajt csinálna!
2022. jan. 10. 23:19
54/72 A kérdező kommentje:
51. Nem jókedvemből az biztos de nem fogom mocskosan hagyni a házat sem meg őt is a zuhany alá vittem.
52. Nem csak a hàz, bár ne legyen itt mindneki álszent ha valakinek odavàgnák hozzá egy fél házát ki ugrana el előle?! Ha nem volna a ház akkorsem akarná az utcara tenni a párom. Ő ilyen ember, azt mondja csak az apám/
2022. jan. 10. 23:21
55/72 anonim válasza:
#53, Te kidobnàd az apósod ilyen esetben a párod kérése ellenére is?
Dehogy, isten ments! Én kotródnék el. Ha a faszi akar, jöhet velem. De akár maradhat is.
2022. jan. 10. 23:21
56/72 A kérdező kommentje:
55 Jó, hogy itt mindenki milliomos/ milliárdos és nem szàmit neki az anyagi dolgok. Nekünk azért ez is fontos, párom öröksége.
2022. jan. 10. 23:23
57/72 anonim válasza:
Nincs ilyen lehetőség, kérdező, hogy te kidobod a párod kérése ellenére! Vagy a párod dobja ki (a házból nem tudja, mert az félig az övé, csak magatokat tudjátok kidobni a házból albérletbe), vagy te dobod ki a párodat. Nagy bajt csinálna az após, igen, elherdálná a fél házat. Joga van hozzá, az övé. Elihatja. Még nem a tietek! De ti most éppen még sokkal nagyobb bajt csináltok: elherdáljátok a teljes életeteket!
2022. jan. 10. 23:24
58/72 A kérdező kommentje:
57. Ha a sokak által preferàlt verziót választjuk : oke elherdálja a házat de utána nincs hova mennie…..megint az lenne, hogy csak az apám nem nézhetem, hogy utcara kerül. És akkor ugyanott volnánk mint most, csak akkor plusz alberletben tehát mínusz 90-100 ezer Ft. Ha velünk élne még lehet több ugye mert külön szoba kell neki stb.
2022. jan. 10. 23:27
59/72 A kérdező kommentje:
Ezzel a verzióval csak mínuszban lennénk. Havonta , nem kevéssel.
2022. jan. 10. 23:28
60/72 anonim válasza:
De nézheti, néznie is kellene. Illetve nem nézni, mert elköltöznétek. Az a felállás, hogy fél ház, részeges após az ő tetteivel és hányás vagy nincs fél ház és nincs benne az életetekben a részeges após. Azt kell eldöntened, hogy el bírod-e viselni az alkoholista apóst a leendő fél házért (amire több évtizedet is várhattok) vagy nem bírod elviselni és otthagyjátok úgy a sorsára, ahogy van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!