Mit lehet tenni egy alkoholista apóssal? Nem lehet vele birni
Ráadásul mivel én vagyok otthon és ő így minden gond rám hárul ebben.
:( sajnos súlyosan iszik, lopkod el dolgokat és eladja , vagy kér kölcsön aztán jönnek ide a kapura ordibálni emiatt. Ha kicsit nem nézek rà akkor csavarog és megy a kocsmába. Nemtudom mit lehetne tenni vele. Nem is az én dolgom pedig persze segítek de nem mindent én oldjak már meg.
Azért mert nélkülünk nem tudna megélni, fenntartani a házat. Plusz azért nekünk sem kell albérletet fizetni egy idegennek.
Párom nem tud mit tenni ő napközben nincs itthon mert dolgozik. Ha itthon van megregulázza akkor kicsit meghunyaszkodik de csak rám marad a többi nap.
Megregulazza? Most értem én hogy meg kell regulazni, de azért elég szánalmas lehet neki is az élete, hogy a saját gyereke regulazza meg. Nem sajnálom de hát elégge elcseszhette az életét ha itt tartok.
Nem tudsz vele mit tenni. Albérletbe pénzt kell fizetni itt meg ez a fizetség.
Területileg illetékes ideggondozó, addiktológiai rendelés.
Kap 3 féle gyógyszert (Tiapridal, xanax és B vitamin) emellett nem ihat, mert ha rossz fizikai állapotban, akkor jó eséllyel felfordul, enyhébb esetben kegyetlenül rosszul lesz. Ezek az elvonási tüneteket is enyhítik.
Ha ez nem sikerül, akkor addiktológia, beutalják a pszichiátriára 2 hét méregtelenítésre, utána alkoholelvonó kúra Nágocson a Reménység Rehabilitációs házban.
Már amennyiben komolyan gondoljátok.
6. Akkor úgyis írhattam volna rászól. Én azért mégsem úgy szólhatok rá.
Nem kell sajnálni mi segítenénk neki, én is , de őt az ital érdekli , mocskos dolgokat tesz takaríthat ok utána és még vágjak jó képet?! Nem gond ha valaki beteg és hàny de ha részeges és azért hàny az tudod más dolog.
8 Ha nem segítünk be akkor ezt a házat tuti elkótyavetyélné ami elég nagy luxus lenne. Párom sem szeretné azt ,bele is halna. De úgy nekünk sem menne, hogy albérletet fizetünk plusz ide is fizetünk-segítünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!