Mit lehet tenni egy alkoholista apóssal? Nem lehet vele birni
Ráadásul mivel én vagyok otthon és ő így minden gond rám hárul ebben.
:( sajnos súlyosan iszik, lopkod el dolgokat és eladja , vagy kér kölcsön aztán jönnek ide a kapura ordibálni emiatt. Ha kicsit nem nézek rà akkor csavarog és megy a kocsmába. Nemtudom mit lehetne tenni vele. Nem is az én dolgom pedig persze segítek de nem mindent én oldjak már meg.
63 az meg fiatal.. siman elél meg 15-20 evet..
Tenyleg így akarod leélni a fiatal eveidet?
Akkor mi lenne a megoldás? Mert sorsára hagyni azért nem szeretném , páromra tekintettel.
Mint írtam is, nem tudunk külön menni mindent fizetni PLUSZ őt segíteni is anyagilag. Félő akkor a házat elkótyavetyéli. És igen, tudom ez nem az én házam de nekem fontos pàrom miatt is , meg mert a fele az övé.
Nem tudja a házat elkótyavetyélni, legfeljebb a fél házat végrehajtják, ti meg megveszitek gombokért, mert a kutya nem fog licitálni rá.
Eladni sem tudja a részét nélkületek "titokban" mert elővásárlási jogotok van rá.
"De ez is milyen már, hogy dugdossam előle a pénzt."
De bizony, hogy dugdosd! Nem is értem, hogy férhet hozzá!
Ki veszi át a nyugdíját?
Elkéred a rezsit és nem adsz neki enni, hanem még a hűtőt is lelakatolod!
Egyen-igyon a nyugdíjából, ameddig futja rá, utána dögöljön éhen! Verjék hülyére a hitelezők, árverezzék el a fél házat, ...majd csak megszabadultok tőle!
26 Ő maga veszi àt. Nem magatehetetlen ember meg szellemileg is ép, “csak” alkoholista.
Ad a háztartásra pénzt ( főleg az étkezésre ) de marad nála is. Ez jobb így mert ha nem főznék akkor ő képes lenni nem is enni hanem csak inni.
Honnan szerez pénzt, ha neki nincs? Leszámítva a kölcsönlóvét, amit azért vissza kell adnia?
Illetve írtad, hogy elad dolgokat, amiket viszont elkellene zárni.
Viszont ha tőletek nem kap, lopni/eladni sem tud semmit, máris a házra megy hamarosan a kölcsöntartozás.
Sajnos ebből nem jöttök ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!