Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet tenni egy alkoholist...

Mit lehet tenni egy alkoholista apóssal? Nem lehet vele birni

Figyelt kérdés

Ráadásul mivel én vagyok otthon és ő így minden gond rám hárul ebben.

:( sajnos súlyosan iszik, lopkod el dolgokat és eladja , vagy kér kölcsön aztán jönnek ide a kapura ordibálni emiatt. Ha kicsit nem nézek rà akkor csavarog és megy a kocsmába. Nemtudom mit lehetne tenni vele. Nem is az én dolgom pedig persze segítek de nem mindent én oldjak már meg.

2022. jan. 10. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
100%

63 az meg fiatal.. siman elél meg 15-20 evet..

Tenyleg így akarod leélni a fiatal eveidet?

2022. jan. 10. 21:47
 22/72 anonim ***** válasza:
94%
Hát ha nem hagyná a sorsára az utcán, akkor viszont téged hagy a sorsodra egy számodra idegen gusztustalan alak hányását takarítani. Kell ez neked? Az életetek mindenképp többet ér egy fél háznál. A férjed szemében a te életed nem. Rossz döntés! Ébresztő! A te szüleid ilyen sorsot szántak neked? Hány évet akarsz az életedből hányástakarítóként elverni?
2022. jan. 10. 21:48
 23/72 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon jó kerdéseket írsz, #22! 👍👍
2022. jan. 10. 21:51
 24/72 A kérdező kommentje:

Akkor mi lenne a megoldás? Mert sorsára hagyni azért nem szeretném , páromra tekintettel.

Mint írtam is, nem tudunk külön menni mindent fizetni PLUSZ őt segíteni is anyagilag. Félő akkor a házat elkótyavetyéli. És igen, tudom ez nem az én házam de nekem fontos pàrom miatt is , meg mert a fele az övé.

2022. jan. 10. 21:52
 25/72 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudja a házat elkótyavetyélni, legfeljebb a fél házat végrehajtják, ti meg megveszitek gombokért, mert a kutya nem fog licitálni rá.

Eladni sem tudja a részét nélkületek "titokban" mert elővásárlási jogotok van rá.

2022. jan. 10. 21:55
 26/72 anonim ***** válasza:
90%

"De ez is milyen már, hogy dugdossam előle a pénzt."

De bizony, hogy dugdosd! Nem is értem, hogy férhet hozzá!

Ki veszi át a nyugdíját?

Elkéred a rezsit és nem adsz neki enni, hanem még a hűtőt is lelakatolod!

Egyen-igyon a nyugdíjából, ameddig futja rá, utána dögöljön éhen! Verjék hülyére a hitelezők, árverezzék el a fél házat, ...majd csak megszabadultok tőle!

2022. jan. 10. 22:00
 27/72 A kérdező kommentje:
25. Itt a faluban ahol élünk, történt olyan, hogy úgynevezett “kamatos pénz” uzsora miatt elvették egy ember házát…. Ő elvált volt az e felesége elköltözött de tulajdonos volt. Mégis ez történt. A nagy kölcsön kéregetései miatt kell figyelni rà….. mert utána csak a baj van.
2022. jan. 10. 22:01
 28/72 anonim ***** válasza:
100%
27. Ráadasul meg ciganyos falu is?? Atyavilag..... menekülnék!
2022. jan. 10. 22:02
 29/72 A kérdező kommentje:

26 Ő maga veszi àt. Nem magatehetetlen ember meg szellemileg is ép, “csak” alkoholista.

Ad a háztartásra pénzt ( főleg az étkezésre ) de marad nála is. Ez jobb így mert ha nem főznék akkor ő képes lenni nem is enni hanem csak inni.

2022. jan. 10. 22:04
 30/72 anonim ***** válasza:
95%

Honnan szerez pénzt, ha neki nincs? Leszámítva a kölcsönlóvét, amit azért vissza kell adnia?

Illetve írtad, hogy elad dolgokat, amiket viszont elkellene zárni.

Viszont ha tőletek nem kap, lopni/eladni sem tud semmit, máris a házra megy hamarosan a kölcsöntartozás.

Sajnos ebből nem jöttök ki jól.

2022. jan. 10. 22:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!