Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet tenni egy alkoholist...

Mit lehet tenni egy alkoholista apóssal? Nem lehet vele birni

Figyelt kérdés

Ráadásul mivel én vagyok otthon és ő így minden gond rám hárul ebben.

:( sajnos súlyosan iszik, lopkod el dolgokat és eladja , vagy kér kölcsön aztán jönnek ide a kapura ordibálni emiatt. Ha kicsit nem nézek rà akkor csavarog és megy a kocsmába. Nemtudom mit lehetne tenni vele. Nem is az én dolgom pedig persze segítek de nem mindent én oldjak már meg.

2022. jan. 10. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vagy elviselitek, vagy költöztök, aztán megoldja, amx kevesebb alkoholt vesz vagy nem eszik, és kikapcsolják az áramot stb.
2022. jan. 10. 21:31
 12/72 A kérdező kommentje:
9 Volt már ő mindenhol, belgyógyaszattól kezdve pszichiátrai szakkórhàzban is, de onnan is hazajött ( akkor mèg nem éltünk itt) és egy hónap múlva ugyanazt csinàlta.
 13/72 anonim ***** válasza:
90%
Te otthonról dolgozol? Vagy babával vagy odahaza?
 14/72 A kérdező kommentje:

11 leírtam, párom nem szeretné ha a házat elinná és utána ugyanúgy gond lenne az elhelyezése.

13 Nincs gyerekünk. Projektekben veszek részt, néha kell csak bejárni de 80% ban otthonról.

2022. jan. 10. 21:33
 15/72 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok

Akkor nincs mit mondani, sajnos ez már így marad.

Gyakorlatilag az anyagi segítségetekkel finanszírozzátok az ivászatát.

Az apóssal írassátok át a férjed nevére a házat és utána egy fillért ne adjatok neki!

Az önkormányzatnál, orvosi rendelőben, boltokban, tak.szövben írjátok ki, hogy XY Bélának SENKI ne adjon kölcsön, mert nem lesz kifizetve.

Mellesleg kényszerelvonóra is lehet vitetni, de akkor gondnokság alá kell vetetni.

Nem irigyellek, végigcsináltam.

A szabadulás csak a halál.

2022. jan. 10. 21:38
 16/72 anonim ***** válasza:
89%
Nyilvánvalóan semmit nem lehet tenni, miben reménykedsz? A gyakori közönsége se tud csodát tenni! Semmitől nem lesz jobb. Az övé a ház? Tönkremegy az életetek és a házasságotok. Ha gyerek lesz, akkor az övé is. Semmiképp nem ér az a ház annyit. Pillanatnyilag a férjedet csak a vagyon érdekli, téged le se szar. Jól ebből nem jössz ki. Téged csak a válás mentene meg. Őket meg hagyd a választott sorsukra. Ha benne maradsz, te is ezt választottad.
2022. jan. 10. 21:40
 17/72 anonim ***** válasza:
81%
Hany eves az após?
2022. jan. 10. 21:42
 18/72 qkker1 ***** válasza:
72%

Hetente kiírod, enyhe módosítgatásokkal.

Ennyire unatkozol?

2022. jan. 10. 21:43
 19/72 A kérdező kommentje:

15 A ház fele fele tulajdon mert az anyós elhunyt és így páromé a fele ugye utána. Valaki mindig ad neki kölcsön. Tőlünk pénzt nem lát. De ez is milyen már, hogy dugdossam előle a pénzt.

16 Nem a vagyon érdekli, bár könnyen lehet a szavakkal dobálózni de ha milliókról van szó azért nem mindegy elszórni! A fele pedig a páromé. Ráadásul így ez a kisebbik rossz, mert ha mi elmegyünk és ő esetleg olyat tesz ami miatt van akinek elveszik aházat hitel, kamatos pénz ( sajnos már láttunk ilyet a falun belül is) akkor utána a mi gondunk lesz ismét megoldani. Mert azért csak az apja és nem hagynà a sorsàra az utcán.

2022. jan. 10. 21:44
 20/72 A kérdező kommentje:

17 63 éves

18 Nem írtam ki korábban ilyen témában kérdést.

2022. jan. 10. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!