Mit lehet tenni egy alkoholista apóssal? Nem lehet vele birni
Ráadásul mivel én vagyok otthon és ő így minden gond rám hárul ebben.
:( sajnos súlyosan iszik, lopkod el dolgokat és eladja , vagy kér kölcsön aztán jönnek ide a kapura ordibálni emiatt. Ha kicsit nem nézek rà akkor csavarog és megy a kocsmába. Nemtudom mit lehetne tenni vele. Nem is az én dolgom pedig persze segítek de nem mindent én oldjak már meg.
33 Az apja alkoholista, ő nem az, sosem iszik. De attól csak az apja és nem akarja, hogy az utcàn végezze. Én sem hagynám ezt az én szüleimmel kapcsolatban. Bár ők nem Ilyenek hálistennek.
Nem lehet vagy vagy ra tenni ezt a dolgot. Hiszen az édes szülő és a párkapcsolat teljesen más érzelmeket jelent.
Legközelebb ne takarítsd fel a hányást, várd meg vele a férjedet!
Mondd neki, hogy képtelen vagy rá, olyan rosszul lettél a szagtól és a látványtól!(Mellesleg én az lennék.)
Ha neki kell feltakarítania, egyből motiváltabb lesz az intézkedésre, vagy takarítsa fel az após!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!