Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet tenni egy alkoholist...

Mit lehet tenni egy alkoholista apóssal? Nem lehet vele birni

Figyelt kérdés

Ráadásul mivel én vagyok otthon és ő így minden gond rám hárul ebben.

:( sajnos súlyosan iszik, lopkod el dolgokat és eladja , vagy kér kölcsön aztán jönnek ide a kapura ordibálni emiatt. Ha kicsit nem nézek rà akkor csavarog és megy a kocsmába. Nemtudom mit lehetne tenni vele. Nem is az én dolgom pedig persze segítek de nem mindent én oldjak már meg.

2022. jan. 10. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 A kérdező kommentje:

40 Nem, nincs eldöntve semmi.

De olyan megoldást keresünk ami mindenkinek!!!! megfelelő , tehát nem dobunk az utcára egy idős alkoholista embert , és nem is kótyavetyélünk el egy többmillió Ft értékű családi házat.

2022. jan. 10. 22:37
 42/72 anonim ***** válasza:
97%

Tágabb értelemben születésem óta, szűkebb értelemben 14 éve csinálom ugyanezt, mint te, kérdező.

Számtalan elvonó, kórház, rendőrség, bíróság, minden volt, csak egy dolog nincs : megoldás.

A megoldás tényleg csak a halála lesz, nem akarlak elkeseríteni, de ez az igazság.

Én is takaritom a sz. rt, hugyot, hányást és leláncolt szekrények mellett várom a halálát.

Lehet lepontozni.

2022. jan. 10. 22:43
 43/72 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan megoldás, kérdező, nem érted meg?! NINCS! NINCS! NINCS! Nincsenek csodák! Miféle megoldásról álmodozol? Hogy majd hirtelen megvilágosodik és nem fog inni? Vagy nem fog hányni?
2022. jan. 10. 22:45
 44/72 anonim ***** válasza:
82%
Miert írtad ki a kerdest? Ha minden javaslatot lesöpörsz es kifogasokat hozol?
2022. jan. 10. 22:47
 45/72 A kérdező kommentje:

44. Mert olyan javaslatot ami a jelenleginél is nagyobb szívás, azt nem érdemes figyelembe venni.

De másnak attól meg lehet ötlete , vagy aki volt hasonló helyzetben stb.

2022. jan. 10. 22:49
 46/72 anonim ***** válasza:
90%

Leirtak ketten is! Jó kis perspektívaid vannak.... 15xev múlva is hanyast takaríthatsz....

Mi lesz ha jön a baba? Vagy majd az apóst fogjatok pelenkázni?

2022. jan. 10. 23:00
 47/72 anonim ***** válasza:
100%
Az albérletbe költözés és az após sorsára hagyása nem nagy szívás. Hanem a normális élet egyetlen lehetősége.
2022. jan. 10. 23:06
 48/72 A kérdező kommentje:
46 Nem lehet gyerekem így ez nem téma. És mint írtam ha beteg és segíteni kell segítek akár pelenkázom is de aki csak úgy berúg és pofàzik azt nem !!
2022. jan. 10. 23:06
 49/72 A kérdező kommentje:
47. Pàrom nem hagyná a sorsàra mert csak az apja. Meg a fél ház az övè ugye az anyai öröksége.
2022. jan. 10. 23:07
 50/72 anonim ***** válasza:
97%

48. Hat akkor a kerdes zarható. Eldöntötted, mit akarsz.

Devhogy bírni fogod-e?

Huszonevesen eleg szörnyű perspektiva....

2022. jan. 10. 23:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!