Mit lehet tenni egy alkoholista apóssal? Nem lehet vele birni
Ráadásul mivel én vagyok otthon és ő így minden gond rám hárul ebben.
:( sajnos súlyosan iszik, lopkod el dolgokat és eladja , vagy kér kölcsön aztán jönnek ide a kapura ordibálni emiatt. Ha kicsit nem nézek rà akkor csavarog és megy a kocsmába. Nemtudom mit lehetne tenni vele. Nem is az én dolgom pedig persze segítek de nem mindent én oldjak már meg.
40 Nem, nincs eldöntve semmi.
De olyan megoldást keresünk ami mindenkinek!!!! megfelelő , tehát nem dobunk az utcára egy idős alkoholista embert , és nem is kótyavetyélünk el egy többmillió Ft értékű családi házat.
Tágabb értelemben születésem óta, szűkebb értelemben 14 éve csinálom ugyanezt, mint te, kérdező.
Számtalan elvonó, kórház, rendőrség, bíróság, minden volt, csak egy dolog nincs : megoldás.
A megoldás tényleg csak a halála lesz, nem akarlak elkeseríteni, de ez az igazság.
Én is takaritom a sz. rt, hugyot, hányást és leláncolt szekrények mellett várom a halálát.
Lehet lepontozni.
44. Mert olyan javaslatot ami a jelenleginél is nagyobb szívás, azt nem érdemes figyelembe venni.
De másnak attól meg lehet ötlete , vagy aki volt hasonló helyzetben stb.
Leirtak ketten is! Jó kis perspektívaid vannak.... 15xev múlva is hanyast takaríthatsz....
Mi lesz ha jön a baba? Vagy majd az apóst fogjatok pelenkázni?
48. Hat akkor a kerdes zarható. Eldöntötted, mit akarsz.
Devhogy bírni fogod-e?
Huszonevesen eleg szörnyű perspektiva....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!