Kivertem anyós kezéből a telefont, aztán töröltem a gyerekemről készült képet a facebookjáról. Megrepedt a kijelző kicsit. Azóta azzal fenyeget, hogy feljelent. Megmondtam neki, hogy fényképezhet, de nem akarom meglátni, hogy felrakja a facebookra vagy akárhova, nyilvánosan. Karácsonykor meg vagizik, hogy mennyi likeot kapott rájuk. El is öntötte az agyam a sz*r, és lendületből megcsaptam a kezében tartott telót, ami aztán leesett. Felkaptam és töröltem a képeket. Van olyan hülye, hogy feljelent, de többet nem látja az unokáját az biztos.
Tehát te vagy egy idegbeteg piii, aztán még neked áll feljebb? :D Oké.
2022. jan. 6. 14:31
72/77 anonim válasza:
Kérdezném azoktól, akik ìrták, hogy meg lehet ezt normálisan beszélni, hogy ezt honnan tudják? Honnan tudják hogy nem mondta már el neki százszor hogy mama legyen szìves vegye le azt a képet a facebookról? És hogy a kedves mama esetleg nem-e csak egy jót nevetett ezen, hogy felidegesìtheti a másikat? Mert az én anyám pontosan ilyen.
2022. jan. 6. 14:44
73/77 anonim válasza:
72: Akkor sem beszélünk így a párunk édesanyjáról, hogy vén g*ci…. És nem verjük ki a kezéből a telefont. Lehet kiabálni vele, vagy akármi, de ezt nem!
És itt szerintem a feleségnek kellett volna lépnie, mivel az ő családja….
2022. jan. 6. 17:57
74/77 anonim válasza:
Ha esze van, feljelent.
2022. jan. 8. 08:38
75/77 anonim válasza:
Kb végig olvastam mindent.
Semmi nem üt a kérdező nemére.
Azt honnan veszítek?
Feljelenteni nem tud, nagyobb tétel ügyében is azt mondta a rendőrség az elemnek, hogy nem folynak bele családi ügyekbe.
Van egy repedt képernyő. Még párszáz csaló, dealer, betörő, stb.
A telót javittasd meg!
2022. jan. 22. 16:44
76/77 anonim válasza:
Mégsem sikerült elolvasnod mindent, utolsó, a #17-ben írja a kérdező, hogy ő a férj.
2022. jan. 23. 14:09
77/77 anonim válasza:
#76, ja, akkor benéztem. Bocs.
Az első néhány lapon nőnek vélték, a később férfinak.
A vàltàst nem találtam.
A dologról ugyanazt gondolom:a telót meg kell javítani, ügy még nem lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!