Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Lehet belőle jogi probléma?

Lehet belőle jogi probléma?

Figyelt kérdés
Kivertem anyós kezéből a telefont, aztán töröltem a gyerekemről készült képet a facebookjáról. Megrepedt a kijelző kicsit. Azóta azzal fenyeget, hogy feljelent. Megmondtam neki, hogy fényképezhet, de nem akarom meglátni, hogy felrakja a facebookra vagy akárhova, nyilvánosan. Karácsonykor meg vagizik, hogy mennyi likeot kapott rájuk. El is öntötte az agyam a sz*r, és lendületből megcsaptam a kezében tartott telót, ami aztán leesett. Felkaptam és töröltem a képeket. Van olyan hülye, hogy feljelent, de többet nem látja az unokáját az biztos.

2022. jan. 5. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
21%
Tehát te vagy egy idegbeteg piii, aztán még neked áll feljebb? :D Oké.
2022. jan. 6. 14:31
 72/77 anonim ***** válasza:
95%
Kérdezném azoktól, akik ìrták, hogy meg lehet ezt normálisan beszélni, hogy ezt honnan tudják? Honnan tudják hogy nem mondta már el neki százszor hogy mama legyen szìves vegye le azt a képet a facebookról? És hogy a kedves mama esetleg nem-e csak egy jót nevetett ezen, hogy felidegesìtheti a másikat? Mert az én anyám pontosan ilyen.
2022. jan. 6. 14:44
 73/77 anonim ***** válasza:
43%

72: Akkor sem beszélünk így a párunk édesanyjáról, hogy vén g*ci…. És nem verjük ki a kezéből a telefont. Lehet kiabálni vele, vagy akármi, de ezt nem!

És itt szerintem a feleségnek kellett volna lépnie, mivel az ő családja….

2022. jan. 6. 17:57
 74/77 anonim ***** válasza:
16%
Ha esze van, feljelent.
2022. jan. 8. 08:38
 75/77 anonim ***** válasza:
26%

Kb végig olvastam mindent.

Semmi nem üt a kérdező nemére.

Azt honnan veszítek?

Feljelenteni nem tud, nagyobb tétel ügyében is azt mondta a rendőrség az elemnek, hogy nem folynak bele családi ügyekbe.

Van egy repedt képernyő. Még párszáz csaló, dealer, betörő, stb.

A telót javittasd meg!

2022. jan. 22. 16:44
 76/77 anonim ***** válasza:
100%
Mégsem sikerült elolvasnod mindent, utolsó, a #17-ben írja a kérdező, hogy ő a férj.
2022. jan. 23. 14:09
 77/77 anonim ***** válasza:
100%

#76, ja, akkor benéztem. Bocs.

Az első néhány lapon nőnek vélték, a később férfinak.

A vàltàst nem találtam.

A dologról ugyanazt gondolom:a telót meg kell javítani, ügy még nem lesz.

Az EX-emnek mondták, az is rosszul íródott ki.

Ő egy másfél milliós betörésbe kevert volna.

2022. jan. 23. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!