Lehet belőle jogi probléma?
60!
Akármit is csinált az anyós, arra nincs mentség, hogy a kérdező kísérte a telefont a kezéből és lektorált a képeket. Bakker, ha valaki nem látja a különbséget, az nem normális....
Ha lehet javítasd meg vagy fizesd ki a telefont
Azt hogy te tettél kárt benne bizonyítani kel
A gyerekedről a képek használata végett teljesen egyet értek veled
Ha ő magamutogató (Van ilyen sok még az ételt is kirakja kékben nem tudja hogy ajnároztassa magát)Tegye de a magáét esetleg apádét ha hadja neki.
Azért durva hogy egyes emberek itt jobban felhaborodnak azon hogy egy tárgyban kár esett mint azon hogy a gyerek az anyja (és lehet hogy később a saját) akarata ellenére kikerult a Facebookra.
A tárgyakat szeretjük és féltjük az emberek helyett.
63!
A garazdasag akar 3 év börtönnel is büntethető. Személyiségi jogok megsértése max karteritessel
64!
Nálam az idióta anyós vs agresszív apuka az alap kérdés, ahol egyértelmű, hogy az első simán hülye, vagy nemtorodom, ellenben a második agresszív, ami akár gyerek/partner bantalmazashoz is vezethet a jövőben.
#66 igen, egy részről én is lesokkolodnek ha azt látnám hogy a férjem kiveri a telefont anyám kezéből.
Pláne felhaborodnek hogy bármit is csinál, mivel az én anyám, ha valamit akaratunk ellenére csinál majd én rendezem vele, nem a férjem intézkedik.
Valóban túlkapás volt a kérdező tette de ő hirtelen felindulásból tette, és gondolom nem volt célja osszetorni a telefont.
Ellenben anyós szánt szándékkal cselekedett másképp mint ahogy kérték és még el is dicsekedett vele. Ez sok embernél kiverné a biztosítékot.
Szóval mindkét oldal hibás.
Nekem az furcsa hogy egyesek az anyost védik csak mert jaj a telefon..
67!
Sose tudni.
68!
Szerintem senki nem védte az anyóst. Én sem vedtem. De összehasonlíthatatlanul nagyobb bűn az agresszió, mint egy fénykép.
Ez utóbbi amúgy sem értettem soha, mi fáj egy fenykepben.
#69 van akinek probléma egy fénykép van akinek nem. Másnak meg az a kerese hogy ne adjon neki csokit a mama stb.
Kinek mi a szivugye. Ha valaki ezt szánt szándékkal telibe szarja az is elég nagy görénység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!