Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Lehet belőle jogi probléma?

Lehet belőle jogi probléma?

Figyelt kérdés
Kivertem anyós kezéből a telefont, aztán töröltem a gyerekemről készült képet a facebookjáról. Megrepedt a kijelző kicsit. Azóta azzal fenyeget, hogy feljelent. Megmondtam neki, hogy fényképezhet, de nem akarom meglátni, hogy felrakja a facebookra vagy akárhova, nyilvánosan. Karácsonykor meg vagizik, hogy mennyi likeot kapott rájuk. El is öntötte az agyam a sz*r, és lendületből megcsaptam a kezében tartott telót, ami aztán leesett. Felkaptam és töröltem a képeket. Van olyan hülye, hogy feljelent, de többet nem látja az unokáját az biztos.

2022. jan. 5. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
18%

60!

Akármit is csinált az anyós, arra nincs mentség, hogy a kérdező kísérte a telefont a kezéből és lektorált a képeket. Bakker, ha valaki nem látja a különbséget, az nem normális....

2022. jan. 6. 08:41
 62/77 anonim ***** válasza:
89%

Ha lehet javítasd meg vagy fizesd ki a telefont

Azt hogy te tettél kárt benne bizonyítani kel

A gyerekedről a képek használata végett teljesen egyet értek veled

Ha ő magamutogató (Van ilyen sok még az ételt is kirakja kékben nem tudja hogy ajnároztassa magát)Tegye de a magáét esetleg apádét ha hadja neki.

2022. jan. 6. 09:19
 63/77 anonim ***** válasza:
85%
Ha feljelentessel fenyegetőzik akkor mond hogy te meg feljelentheted őt a gyerek személyiségi jogainak megsértése miatt.
2022. jan. 6. 10:07
 64/77 anonim ***** válasza:
76%

Azért durva hogy egyes emberek itt jobban felhaborodnak azon hogy egy tárgyban kár esett mint azon hogy a gyerek az anyja (és lehet hogy később a saját) akarata ellenére kikerult a Facebookra.

A tárgyakat szeretjük és féltjük az emberek helyett.

2022. jan. 6. 10:10
 65/77 anonim ***** válasza:
81%

63!

A garazdasag akar 3 év börtönnel is büntethető. Személyiségi jogok megsértése max karteritessel

2022. jan. 6. 10:10
 66/77 anonim ***** válasza:
27%

64!

Nálam az idióta anyós vs agresszív apuka az alap kérdés, ahol egyértelmű, hogy az első simán hülye, vagy nemtorodom, ellenben a második agresszív, ami akár gyerek/partner bantalmazashoz is vezethet a jövőben.

2022. jan. 6. 10:13
 67/77 anonim ***** válasza:
94%
#65 akár! De azért valljuk be, nincs az az idióta bíró aki 3 évre lecsukná mert kiverte a kezéből a telefont és osszetort. Azt mondanak hogy teritse meg a kárt és szevasz.
2022. jan. 6. 10:19
 68/77 anonim ***** válasza:
94%

#66 igen, egy részről én is lesokkolodnek ha azt látnám hogy a férjem kiveri a telefont anyám kezéből.

Pláne felhaborodnek hogy bármit is csinál, mivel az én anyám, ha valamit akaratunk ellenére csinál majd én rendezem vele, nem a férjem intézkedik.

Valóban túlkapás volt a kérdező tette de ő hirtelen felindulásból tette, és gondolom nem volt célja osszetorni a telefont.

Ellenben anyós szánt szándékkal cselekedett másképp mint ahogy kérték és még el is dicsekedett vele. Ez sok embernél kiverné a biztosítékot.

Szóval mindkét oldal hibás.

Nekem az furcsa hogy egyesek az anyost védik csak mert jaj a telefon..

2022. jan. 6. 10:22
 69/77 anonim ***** válasza:
15%

67!

Sose tudni.

68!

Szerintem senki nem védte az anyóst. Én sem vedtem. De összehasonlíthatatlanul nagyobb bűn az agresszió, mint egy fénykép.

Ez utóbbi amúgy sem értettem soha, mi fáj egy fenykepben.

2022. jan. 6. 10:25
 70/77 anonim ***** válasza:
92%

#69 van akinek probléma egy fénykép van akinek nem. Másnak meg az a kerese hogy ne adjon neki csokit a mama stb.

Kinek mi a szivugye. Ha valaki ezt szánt szándékkal telibe szarja az is elég nagy görénység.

2022. jan. 6. 10:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!