Lehet belőle jogi probléma?
Figyelt kérdés
Kivertem anyós kezéből a telefont, aztán töröltem a gyerekemről készült képet a facebookjáról. Megrepedt a kijelző kicsit. Azóta azzal fenyeget, hogy feljelent. Megmondtam neki, hogy fényképezhet, de nem akarom meglátni, hogy felrakja a facebookra vagy akárhova, nyilvánosan. Karácsonykor meg vagizik, hogy mennyi likeot kapott rájuk. El is öntötte az agyam a sz*r, és lendületből megcsaptam a kezében tartott telót, ami aztán leesett. Felkaptam és töröltem a képeket. Van olyan hülye, hogy feljelent, de többet nem látja az unokáját az biztos.2022. jan. 5. 16:25
52/77 anonim válasza:
Szerintetek komolyan SENKI nem használja az XD-t? Perdöntő?
Itt is rengetegszer használtam már, ha laptopról írtam.
53/77 A kérdező kommentje:
Anyós is folyton. De mondjuk ő lehet véletlen bök rá mert vak XD
2022. jan. 5. 19:30
54/77 anonim válasza:
Ha vak, akkor az külön jó, lehet hogy még észre sem vette hogy eltört Miattad 😃 a kijelző.
56/77 anonim válasza:
Őszintén?Kíváncsi lennék a párod véleményére is...ja és a 3. világháború helyett ésszerű lenne nyugodtan leülni a nagyszülőkkel és kompromisszumra jutni velük.Természetesen illene kifizetni a javítás költségeit és bocsánatot kérni tőle.Kérdező,értem én hozgy zavar de emberek vagyunk nem állatok,uralkodj magadon,mert ennél jóval nagyobb baj is lehet belőle. Bár a válaszaid alapján téged sem az eszedért sgeretnek,mivel ha az én párom lennél hatalmasat csalódnék benned,mert legyen akármilyen,akkor is a párod édesanyja.
57/77 anonim válasza:
Ha feljelent, elvileg valóban lehet gondod, de ilyenért nem kap senki letöltendőt. Az is igaz, hogy mint nagyszülő, kérhet láthatást a bíróságon, DE: az egy teljesen valós érv ellene, hogy a kérésetek ellenére nyilvános felületre (facebook) kirakja a gyerek fotóit! Ezzel szerintem meg lehet fúrni nagyika láthatási jogát és amúgy őt is fel lehet(ne) jelenteni.
58/77 anonim válasza:
Délután írták már hogy troll, azóta is adtátok alá a lovat.
59/77 anonim válasza:
Remélem azért azzal tisztában vagy,hogy a nagyszülőnek is van láthatási joga. Te nem a gyereked érdekét nézed,te egy egoista bunkó vagy. A feleséged helyében kivágtalak volna,mint macskát ...... Milyen jogon emeltél kezet az anyósodra? Még akkor is ha az az ütés nem rá,hanem a telefonjára irányult? Tönkre tettél egy családot. Mégha látszólag helyreáll is egyszer a béke,ez a tüske a feleségedben és az anyósodban örökre ottmarad. Inkább örülnél neki,hogy szereti a gyerekeidet és büszke rájuk. Ha meg olyan képet tesz fel,azt meg lehet beszélni,hogy azt ne,inkább küldök egy jobbat. Ezért tart itt a világ,mert aggresszióval kommunikálunk.
60/77 anonim válasza:
Tegyük fel, nem kamu. Ugyanis ismerek ilyen "kedves" anyóst.
Kérdező! Akár férfi, akár nő vagy, megértelek.
Akik köpködnek, van bárminemű javaslatuk a kérdésben vázolt problémára?
A facebook függő, szülők kérését semmibe vevő asszony ellen mégis mi a francot lehet tenni? Ez is egyfajta erőszak, amit művel, ráadásul a gyerekre tekintettel komoly következményekkel járhat. Egy gyermekről feltett fotó (bármelyik közösségi médiában) 10 perc múlva azokon a bizonyos oldalakon lesz. Ha meztelen, akkor még kereskedni is fognak vele társadalmunk aberrált tagjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!