Járt úgy valaki, hogy kiírt ide egy családi problémával kapcsolatos kérdést, azt az érintett elolvasta és "botrány" lett belőle?
1-es vagyok. Úgy értettem a konkrét dolgokat, hogy még neveket is írtam. Azt azért nem nehéz beazonosítani.
És igen, rengeteg hasonló sztori van, ebben egyetértek, pl. valaki írta itt a barátnőtől elszedett pasit. Ezek a nem pontosan beazonosítható dolgok. De vannak olyan kérdések-válaszok, amiből egyértelműen kiderül(het).
Gyerekvállalás kategóriában megkérdeztem, hogy egy kisfiút hogy hívhatnak Arielnek, amikor a két testvérének teljesen hétköznapi neve van, mondjuk Józsi, meg Juliska. (Akkor kiírtam mindkettő valós kistesó nevét.) Egyértelmű, ha olvasta volna, számonkérhette volna, miért foglalkozom vele. Ezért írtam, hogy már sokkal óvatosabb vagyok, mert utólag rájöttem, hogy elvileg semmi közöm hozzá, másrészt tényleg egyértelmű volt, melyik családról írok. És tényleg csak kíváncsiságból tettem fel itt a kérdést, mert furcsának találtam, hogy a kisfiú miért kapta ezt a keresztnevet, a testvérei pedig "tucatot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!