Családi botrány készülőben?
Az idióta hugom,ma árulta el nekem,hogy belezúgott a nővérem férjébe.Gynús volt már mert észrevettem,hogy mostanába mintha másként viselkedne vele.Hála a sógorom szereti a nővéremet,így esélytelennek látom a dolgot.De a hugom igen szerelmes,és ilyenkor veszedelmes.
Mondjam el nővéremnek?vagy inkább hallgassak?
Attól függ, hogy hány éves a hugi, mert ha 20 alatt van, akkor kamaszkori rajongás.. :)
Cselekedj úgy, ahogy neked is jól esne, pl ha veled történik ilyen, de fontos az is, hogy milyen kapcsolatban állsz a nővéreddel.
#3-al értek egyet.
Lehet, csak sima múló rajongás.
Hallgass! Úgy sem lesz belőle semmi, felesleges kamasz dolgok miatt családi viszályt kavarni.
Az mit jelent, hogy veszedelmes a húgod, amikor szerelmes?
Egyetértek az előttem szólókkal, egyelőre ne csinálj semmit, csak figyeld a húgodat, és ha hülyeséget csinál, lépj közbe.
attól függ, menyni idős a húgos.
illetve attól, milyen viszonyban van/vagytok a nővéretekkel.
Én pl. elmondanám a saját tesómnak, hogy jajj, de cuki, a húginak tetszik a férjed.
Egy "normális " családban elviccelnék a dolgot, elvégre sem a férj, sem a húg nem tett semmit, illetve az érzéseknek nem parancsol az ember. A vicceléssel pedig kordában van tartva annyira a dolog, hogy "tudják, hogy tudjuk" így nem lesz semmi köztük, fel sem merül.
Viszont tudom, hogy másoknál meg már ilyenkor a balhé-hajtépés a normális.
Te ismered a családod, te tudod, hogy reagálnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!